Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'in artık Yeni Rekortmeni Var: Queen's Gambir Artık 1 Numara Değil!

Netflix 'in mini serisi Queen's Gambit , artık akış devinin rekortmen mini serisi değil. Tahtın yeni sahibi, Kalamar Oyunu nu solla...

...
Netflix'in mini serisi Queen's Gambit, artık akış devinin rekortmen mini serisi değil. Tahtın yeni sahibi, Kalamar Oyununu sollamak üzere!


Kalamar Oyununun harika bir seri olduğu tartışılmaz ve bu yüzden en üst sırada yer almaya devam ediyor. 

Tabii ki herkes için olmayacak, çünkü hikaye ve özellikle görüntüler bazı insanları korkutabilir. Ancak, bazen bir numaraya ulaşmak için şok olmanıza gerek yoktur. 


Netflix'te Kalamar Oyununu sollamak üzere olan bir dizinin yaptığı tam da bu. Çok daha sakin ve drama tonları var. Hizmetçi filminden bahsediyorum ve filmi Netflix'te görebiliyoruz.

Netflix'in: Bu serisi Kalamar Oyununu sollamak üzere! izlediniz mi?



Bu on bölümden oluşan bir mini dizi. Uygulamada, iki yaşındaki kızı Maddy ile eşi (Nick Robinson) ile duygusal olarak kötü niyetli bir ilişkiden kaçan 23 yaşındaki Alex'in (Margaret Qualley) hikayesini anlatıyor.

Ricardo Hubbs / Netflix

Bir gece, ortağı Sean (Nick Robinson) sarhoş ve şiddete maruz kaldıktan sonra Alex, kızı Maddy'yi (Rylea Nevaeh Whittet) yakalar ve ayrılır.

Nitelikleri ve uzun bir iş geçmişi olmayan ve cüzdanında sadece 18 dolar olan Alex'in çok az seçeneği var. Sosyal hizmetlere yapılan sinir bozucu bir yolculuk, tüm bir konağı temizlemek için 37.50 dolar ödeyen bir temizlik hizmetine yönlendirmekten biraz daha fazlasına neden olur.


Ricardo Hubbs / Netflix

Annenin amacı, kızının velayeti için savaşırken bir çatı sağlamaktır. Bütün bunlar, birçok kadın durumunun nüanslarını anlamaya hazır olmayan bir yargı sisteminde.

Bu seri, bir ilişkide ortaya çıkabilecek tüm istismar biçimlerini ortaya çıkarmada çok etkileyicidir. Alex ilk başta istismara uğramadığına inanıyor çünkü ortağı Sean ona dokunmamıştı, ama bir şeylerin doğru olmadığını biliyordu.


Ricardo Hubbs / Netflix

Tanıştığı kadınların, sosyal hizmet uzmanlarının ve diğerlerinin deneyimleriyle, istismarın fiziksel iz bırakmayan farklı biçimlerde geldiğini fark eder.

Hizmetçi abartılı ya da melodramatik bir dizi değildir ve naif ya da idealist değildir. Kadın yoksulluğunun zorluklarını yalın bir yaklaşımla ele alır ve her zaman kök salmak istediğiniz bu sempatik karakterin deneyimlerine odaklanır.

MaidStephanie Land'in "Maid: Hard Work, Low Pay and a Mother's Will to Survive" adlı anı kitabına dayanan 10 bölümlük bir drama. Netflix'e göre Maid, yayınlandığı ilk 28 günde (1 Ekim'de yayına girdi) 67 milyon hesap tarafından izlenme yolunda ilerliyor. Şu anda Netflix'te en çok izlenen mini dizi rekorunu elinde tutan The Queen's Gambit, ilk dört haftasında 62 milyon hesap tarafından izlenmişti.

Netflix ayrıca La Casa De Papel 5. sezonunun 69 milyon hesap tarafından, Sex Education'ın 3. sezonunun ise 55 milyon hesap tarafından izlendiğini kaydetti.

Akış devi ayrıca, sansasyonel Güney Kore draması Squid Game'in ilk 28 gününde 142 milyon hesaba ulaştığını ve onu Netflix'in açık ara en çok izlenen orijinal yapımı yaptığını da açıkladı. Daha önceki 1 numara, 82 milyon hesaba ulaşan Bridgerton'dı

Hizmetci (Maid) mini dizisinin fragmanı


Kaynak:https://www.aroged.com/2021/10/14/netflix-this-series-is-about-to-overtake-squid-game-have-you-seen/.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.