Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dune, filmi gişede rekor kırarak başladı!

  Dune, vizyona rekor kırarak giriş yaptı. Denis Villeneuve yeni filmi ile, en iyi ilk gün gişe hasılatı rekorunu geliştirdi. Senenin merakl...

...

 Dune, vizyona rekor kırarak giriş yaptı. Denis Villeneuve yeni filmi ile, en iyi ilk gün gişe hasılatı rekorunu geliştirdi.

Senenin merakla beklenen filmleri arasında yer alan Dune, hayranları ile buluştu. Denis Villeneuve yönettiği bilim kurgu uyarlaması, oldukça iyi bir gişe performansı ile başlangıcı yaptı. Filmin bu performansı da yönetmeni için ayrı bir yere konumlandı.

Birçok önemli eseri beyaz perdeye sunan Villeneuve, Dune ile kendi rekorunu kırdı. Film, başlangıç performansı ile ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

Dune, en iyi başlangıç yapan Villeneuve filmi oldu

Salgına rağmen önemli bir ilgiye sahip olan Dune, gişede de bu ilginin karşılığını almayı başardı. Küresel çapta vizyona girmesi ile performansı merak edilen yapım, stüdyoyu da memnun etmişe benziyor. Sadece çıkış yaptığı ilk gün 17.5 milyon dolar gişe hasılatı elde eden uyarlama, The Suicide Squad filmini de geride bıraktı.

Öte yandan Dune‘un bu performansı, Denis Villeneuve için de ayrı bir yere yerleşti. Zira yapımın ilk günkü performansı ile Villeneuve, en iyi açılış gününü gerçekleştirdi. Kariyerindeki en yüksek ilk gün gelirini elde eden yönetmen, geleceğe de umutla bakma imkanına sahip oldu. Zira yapılan tahminlere göre Dune, ilk hafta sonunun bitimi ile 40 milyon dolara yakın bir gelir elde edebilir.

Warer Bors.’un ilk hafta sonu performansını 33 milyon dolar olarak belirlediği yapım, sürprizlere de imza atacak gibi gözüküyor. Ayrıca gişe tahminleri doğru çıkarsa, Denis Villeneuve bir rekorunu daha geliştirecek. Başarılı yönetmenin en iyi ilk hafta sonu performansı, 32.8 milyon dolar ile Blade Runner 2049‘a ait.

Artık ikinci filmin onayını da alan usta yönetmen, Dune ile de övgüleri toplamayı başardı. Evrenin hali hazırdaki takipçilerinin çoğu yapıma tam not verdi. Bununla birlikte hayranlar, David Lynch, yapımı Dune‘dan daha iyi olduğu için de bu filme minnettar olduklarını açıkladı. Özellikle Blade Runner 2049‘un global anlamdaki başarısızlığının ardından, Villeneuve için yeni rekorlar da kırılacak gibi gözüküyor.

Sizler Dune filmini izlediniz mi? Sizce yapım, senenin en çok merak edilen yapımları arasında olmayı hak ediyor mu? Görüşlerinizi bizlere aktarmayı unutmayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.