Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Disney+'ın yeni Marvel dizisi Hawkeye'dan yeni bir fragman geldi

  Marvel 'ın Disney Plus'ta yayınlanacak olan yeni dizisi Hawkeye 'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Dizi, 24 Kasım'da ilk i...

...

 

Marvel'ın Disney Plus'ta yayınlanacak olan yeni dizisi Hawkeye'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Dizi, 24 Kasım'da ilk iki bölümü ile başlayacak.

Marvel için hazırlanan sinematik evren bildiğiniz gibi Disney+'ta yayınlanacak olan diziler ile biraz daha genişleyecek. Bu dizilerden biri olan Hawkeye'ın yeni fragmanı da geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Hawkeye ve Kate Bishop karakterlerine odaklanacan olan Hawkeye isimli dizi 24 Kasım'da ilk iki bölümü ile başlayacak. Geriye kalan bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin başrolünde Jeremy Renner ve Hailee Steinfeld bulunuyor. Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Black Widow'u konumundaki Florence Pugh da bu dizide bulunacak.

Daha önce çıkan görseller ve fragmandan anladığımız kadarıyla dizi çizgi roman dünyasının en önemli serilerinden biri olan Hawkeye - My Life as a Weapon isimli seriden uyarlanacak. Eğer çizgi romandaki kalite yakalanırsa bizleri müthiş bir dizi bekliyor diyebiliriz.

Hawkeye Fragman


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.