Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Appsheet'i Gmail'e entegre etme

Google, Dinamik e-posta desteği ile Appsheet 'i Gmail'e entegre ederek Google Çalışma Alanı'na daha fazla esneklik getiriyor.  ...

...
Google, Dinamik e-posta desteği ile Appsheet'i Gmail'e entegre ederek Google Çalışma Alanı'na daha fazla esneklik getiriyor. 

Bu entegrasyon, teknik olmayan kullanıcılar da dahil olmak üzere herkesin Appsheet'i kullanarak dinamik e—postalar oluşturmasına olanak tanır.

Google Workspace Enterprise Plus kullanıcıları ve AppSheet kullanıcıları artık:


Gmail içinde işlenen AppSheet uygulamalar oluşturun. Gömülü, düzenlenebilir veri alanlarına sahip Gmail kullanıcılarına uygulama sayfası formlarını ve görünümlerini kolayca gönderin
AppSheet otomasyonunu kullanarak tatil veya bütçe onayları gibi ek iş akışlarını tetikleyin
Gmail'de envanter isteğini onaylamak için Appsheet'i kullanma örneği
Gmail'de envanter isteğini onaylamak için Appsheet'i kullanma örneği



AppSheet, kodlama deneyimlerinden bağımsız olarak herkesin uygulamaları ve otomasyonu hızlı bir şekilde oluşturmasını ve dağıtmasını sağlar. Google Çalışma Alanı kullanıcıları, dinamik e-posta kullanarak Appsheet'i Gmail'e getirerek artık gelen kutularını terk etmek zorunda kalmadan bu uygulamalarla etkileşime girebilir, zamandan tasarruf edebilir ve daha üretken ve verimli olmalarına yardımcı olabilir.


Google Çalışma Alanı müşterileri bu özelliği zaten bütçe, envanter ve tatil onayları, istek ve projeler hakkında yorum yapma, destek bileti atama ve diğer birçok senaryonun yanı sıra CRM'LERİNDE müşteri bilgilerini güncelleme gibi heyecan verici şekillerde kullanıyor.

Yöneticiler: Appsheet'in Yönetici konsolunda ek bir hizmet olarak açılması gerekir. Ayrıca yöneticiler, Yönetici konsolunda kuruluşları için dinamik e-postaları açabilir veya kapatabilir. 

Kaynak:https://workspaceupdates.googleblog.com/2021/10/integrating-appsheet-into-gmail.html?utm_source=adnanguneycom.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.