Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'ten yeni bir sinematik video paylaşıldı

  Oyun dünyasının en popüler yapımlarından PUBG'nin yeni oyunu PUBG: New State 'in evreninde geçen yeni bir sinematik video paylaşı...

...

 

Oyun dünyasının en popüler yapımlarından PUBG'nin yeni oyunu PUBG: New State'in evreninde geçen yeni bir sinematik video paylaşıldı.


Bu yeni video, 2050 yılındaki olaylar ile doğrudan bağlantılı olan lore bazlı "Troi’nin Düşüşü" isimli bir sinematik video. "Troi’nin Düşüşü" günümüzden 30 yıl sonrasında, PUBG Evreni merkezli kurgusal bir şehir olan Troi'nin çöküşünden altı saat öncesinde geçiyor. Videoyu izleyerek oyunun hemen öncesinde şehirde çatışan farklı gruplar hakkında bilgi edinebilecekler. Bahsi geçen video aşağıdan izleyebilirsiniz.

PUBG: yeni devlet Sinematik Videosu



Oyun şu anda App Store ve Google Play üzerinden ön kayıt yapılabilir durumda. App Store'da yazana göre oyun 8 Ekim'de çıkışını yapacakAncak bunun net tarih olmadığını belirtelim, resmi onay gelene kadar oyunun ertelenme ihtimali bulunuyor. Aşağıdaki mağaza sayfalarından çıkışında ücretsiz oalcak oyuna ön kayıt yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.