Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

La Casa de Papel’in 5. sezon bölüm isimleri

İspanyol televizyon yapımcısı Alex Pina’nın imzasını taşıyan soygun dizisi La Casa de Papel , yolun sonuna yaklaştı. 3 Eylül’de yayınlandı  ...

...

İspanyol televizyon yapımcısı Alex Pina’nın imzasını taşıyan soygun dizisi La Casa de Papel, yolun sonuna yaklaştı. 3 Eylül’de yayınlandı 5. sezon dizinin aynı zamanda finali olacak. 

Netflix, “Soygun sona eriyor” diyerek Profesör ve ekibinin akıbetinin nihayet belli olacağının sinyallerini daha önceden vermişti. Her sezonda farklı maceralara atılan ekibi ufukta neler bekliyor?

Toplamda 10 bölümden oluşan son sezonun 5 bölümlük ilk kısmı  izleyicilerle buluştu. Geriye kalanları da Aralık ayında yayınlanacak. Netflix geçtiğimiz günlerde, diziyi unutan ancak yeniden izlemek de istemeyenler için 4. sezonun özetini yayınladı. Şimdi ise La Casa de Papel 5. sezon ilk beş bölümün isimlerini paylaştı.

La Casa de Papel 5. sezon bölüm isimleri, geçmiştekilere göre daha farklı

Dizinin Netflix’teki 1. ve 2. sezonun bölüm adları “1. Bölüm”, “2. Bölüm” şeklinde belirlenmişti. Sonraki iki sezonda ise spesifik isimlendirmelere giden şirket, genellikle iki üç kelimeden oluşan metinler kullanmıştı. Beşinci sezonun ilk beş bölümünün her birinde daha uzun ve merak uyandırıcı ifadeler tercih edildi. “La Casa de Papel bölüm isimlerine bakıp teorilerimi güncelliyorum” notuyla paylaşılan o isimler şöyle:

  1. Bölüm: Yolun Sonu
  2. Bölüm: Reenkarnasyona İnanır Mısın?
  3. Bölüm: Hayat Dizisine Hoş Geldiniz
  4. Bölüm: Cennette Bir Yer
  5. Bölüm: Yaşanacak Hayatlar

La Casa de Papel’in final sezonunda hangi oyuncular var?

Soygun temalı İspanyol dizisi başrollerinde; Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Maria Pedraza, Darko PerićKiti Mánver isimlerini bir araya getiriyor. Ayrıca Netflix’in ikinci sezonun ardından iptal ettiği bilim kurgu dizisi Sense8’te Lito karakterine hayat veren Miguel Ángel Silvestre de La Casa de Papel 5. sezon ile karşımıza çıkacak.


Dizinin yaratıcısı Álex Pina, La Casa de Papel final sezonu hakkındaki düşüncelerini şöyle aktardı:

“Salgının ortasında 5. kısmı yazmaya başladığımızda, on bölümlük sezondan bekleneni değiştirmemiz gerektiğini hissettik ve ilk ciltte sezon finali veya dizi finali hissini yaratmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son derece agresif bir tarzda çalışmaya karar verdik ve Çete’yi işin başına getirdik. 2. ciltte daha çok karakterlerin duygusal durumuna odaklanıyoruz. Bizi doğrudan ayrılmalarına bağlayan duygusal haritalarında bir yolculuğa çıkıyoruz.”

La Casa de Papel 4. sezon özeti yayınlandı

 

Netflix geçtiğimiz günlerde YouTube kanalından, unutanlar için dizinin dördüncü sezon özetini yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İspanya Merkez Bankası binasına en son kim girdi? Nairobi’yi kim öldürmüştü? Profesör, Alicia’ya nasıl yakalandı? Savaşın başı nasıldı? #LaCasadePapel 5. Kısım, ilk 5 bölümüyle 3 Eylül’den beri sadece Netflix’te.

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.