Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Turkcell TV+ Plus Bilgisayardan ve Android Akıllı Mobil Telefondan nasıl izlenir?

Türkiye’ nin iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell , kişisel televizyon platformu Turkcell TV ’yi bir üst seviyeye taşıyor ve benzersiz öz...

...


Türkiye’
nin iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, kişisel televizyon platformu Turkcell TV’yi bir üst seviyeye taşıyor ve benzersiz özellikleri ile kullanıcılarına geleceğin TV izleme deneyimini yaşatmayı vaat ediyor. 

Turkcell TV Plus gerçek çoklu ekran özelliği ile Türkiye’de ilk defa akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya televizyonunuzun herhangi birisi üzerinden izlemeye başladığınız bir programı, diğer cihazlarınız üzerinden kaldığınız yerden izlemeye devam etmenize olanak tanıyor. 


Turkcell’in üstün 3G altyapısı üzerinden mobil internet kullanıcılarının kullanımına sunulan Turkcell TV Plus platformu, Turkcell Superonline fiber internet kullanıcılarının ise TV Plus kutusu ile geleceğin TV platformunu televizyonlarında deneyimlemelerine fırsat veriyor.

Eğlence yepyeni bir boyuta taşınıyor

Daha önce yalnızca cep telefonu, tablet ve bilgisayar üzerinden hizmet veren Turkcell’in kişisel televizyon platformu, benzersiz özellikleri ile TV izleme deneyimini artık 4 ekran üzerinden sunuyor. Canlı yayını geri alabilme (timeshift) özelliği benzerlerinden farklı olarak yalnızca izlenmekte olan kanalla sınırlı olmayan Turkcell TV Plus’ta, izlenilen herhangi bir kanalda 12 saat önceki canlı yayına erişebilme fırsatı veriyor. Aynı anda onlarca programı kaydetme imkanı da sunan Turkcell TV Plus, kayıtları kutu üzerindeki sabit disk yerine buluta kaydettiği için içeriklere istenilen cihazdan ve istenilen yerden ulaşmak da mümkün hale geliyor. Ayrıca izleyiciler seç-izle özelliğiyle kişisel izleme listelerini oluşturarak kendilerine özel kanallar oluşturabiliyorlar.


Turkcell TV Plus’ta neler var?

Yüze yakın yerli ve yabancı TV kanalının bulunduğu Turkcell TV Plus, bini aşkın seç-izle film ve dizi ile zengin bir içeriğe sahip. Türkiye’de televizyon izleyicileri arasında popüler tüm TV kanallarının yanı sıra altı adet sinema kanalı, FOX grubu dizi kanalları, National Geographic, Nat Geo Wild, 24 Kitchen, FOX Sport, Disney gibi her zevke hitap eden tanınmış yabancı kanallara da platform üzerinden erişilebiliyor.

Turkcell TV Plus’ı nasıl izlerim?


Turkcell TV Plus kutusunu satın alan Turkcell Superonline fiber internet kullanıcıları, ışık hızında internet desteği sayesinde Turkcell TV Plus’ı televizyonlarından seyredebiliyor. 

TV Plus deneyimini cep telefonu veya tabletlerinde yaşamak isteyenler uygulama marketlerinden Turkcell TV Plus mobil uygulamasını ücretsiz indirerek, izliyor. 

Turkcell TV Plus’ı Bilgisayarından nasıl izlersin?

geleceğin TV’sine bilgisayarlarından erişmek isteyenler için ilgili adımlar: 

1. İnternet tarayıcınızı açın bu linki "www.turkcelltvplus.com.tr kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırın ve açın.



2. Açılan sayfa sağ üst köşeden "Hızlı Giriş için tıklayın.
3. Başında sıfır (0) olmadan cep telefonunuzu yazın.
4. Gelen kodu, kutucuğa girin ve tamam ile devam edin.
5. Çıkan ekran üst menüsünde "İsminizin baş harflerine" Tıklayın.
6. Açılan pencerede "Abonelik, Üye bilgilerim" göreceksiniz.


7. Biraz aşağıda Profili değiştir tiklayin.


8. Bu uygulamada iki tür seçim göreceksiniz.
a: Web tv seçimi
b: Mobil seçimi
Ben doğal olarak web tv seçiminde olduğumdan açılan pencerede, "Mobil seçimi" mevcut.
Sonuç: Mobil ve Bilgisayara Profil değiştir ve kaydet seçimleri ile giriş yapabileceksiniz.

Bu aşamadan sonra artık Turksel Tv+ Plus Filimler, Belgeseller, Dizler ve Kanalları ile sizin hizmetinizde olacaktır. 
Sizde düşüncenizi paylaşarak insanlara güzel bir deneyim sağlayabilirsiniz.



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.