Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android Telefon Kullanıcılar için İşletim Sistemi Güncelleme Müjdesi!

  Google tarafından yapılan yeni bir açıklama sonrasında Android kullanıcıları bundan sonraki süreçte de 4 yıl boyunca işletim sistemi günce...

...

 


Google tarafından yapılan yeni bir açıklama sonrasında Android kullanıcıları bundan sonraki süreçte de 4 yıl boyunca işletim sistemi güncellemelerini almaya devam edecek.

Google tarafından verilen bir haber sonrasında Android telefon kullanıcıları için sevindiren bir açıklamada bulundu. Yakın zamanda Snapdragon 888 yonga setinin çıkarılması bekleniyor. Bu süreçte bu işletim sisteminin bulunduğu telefonlara Android desteğinin verilmesinin planlandığı belirlendi. Akıllı telefonlar için planlanan bu süreç aynı zamanda güncellemeleri de beraberinde getiriyor.

Normalde Android telefon kullanıcıları en fazla 2 ya da 3 olmak üzere Android güncellemesinden yararlanabiliyorlardı. Ancak verilen yeni müjde sonrasında artık akıllı telefonların 4 yıllık süreyle birlikte Android güncellemesi almalarına karar verildi.

Android Telefon Kullanıcılarına Destek Verilecek!

Yakın zamanda yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Google tarafından verilen müjde sonrasında Android telefon kullanıcıları 4 yıl boyunda işletim sistemi güncellemelerini herhangi bir aksaklık yaşamadan alabilecekler. Daha önceki süreçte bu durum birkaç güncellemenin ardından son buluyordu.

iOS işletim sistemine bakıldığı zaman cihazın donanımı sürekli olarak güncelleme almaya devam ediyor. Android cihazlarda ortaya çıkan bu durumunda yakın zamanda değişmesi bekleniyor. Bu uygulamanın ilk örneği de yine yakın zamanda Snapdragon 888 ile birlikte çıkması beklenen bazı akıllı telefonlar olmuş olacak. Yeni işletim sistemini kullanan telefonları almak için kullanıcıları harekete geçiren bir süreç olarak ifade edilmişti. Yeni kararın ardından pek çok Android telefon kullanıcısının oldukça mutlu olduğu ifade edildi.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.