Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Drive dosyalarına doğrudan Gmail'den erişim izni verin

  Google, Gmail 'den ayrılmadan isteğe yanıt vermenize olanak tanıyan dinamik e-postalar göndererek Drive dosyalarına erişim isteklerin...

...

 

Google, Gmail'den ayrılmadan isteğe yanıt vermenize olanak tanıyan dinamik e-postalar göndererek Drive dosyalarına erişim isteklerini yönetmeyi kolaylaştırıyor.

Birisi bir Drive dosyasına erişim istediğinde, erişim isteğini içeren bir e-posta alırsınız. Artık Gmail kullanıcıları, iletiden ayrılmadan bu isteği doğrudan bu e-postadan yönetebilecek. Özellikle, isteği gözden geçirmenize, erişim düzeyini seçmenize (ör. Düzenleme, yorum yapma veya görüntüleme) ve doğrudan e-postadan erişim vermenize olanak tanıyan dinamik bir e-posta alacaksınız.

Önceden, erişim isteğini yönetmek için belgeyi yeni bir sekmede veya uygulamada açmanız gerekiyordu. Dinamik e-posta, bu istekleri yönetmeyi ve dosyalarınıza erişimi kontrol etmeyi daha hızlı ve basit hale getirecek. Web'de, Android'de ve iOS'ta Gmail kullanıcıları için çalışacaktır.


Erişim isteği e-postaları için 'gönderen' adresinin bu başlatma ile değiştiğini unutmayın. Artık drive-shares-dm-noreply@google.com adresinden gelecekler.


Yöneticiler: Kullanıcılarınız için dinamik e-posta mevcutsa, bu özellik varsayılan olarak AÇIK olacaktır. Dinamik e-posta ve kullanıcılarınız için nasıl açılıp kapatılacağı hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezi kullanın.

Son kullanıcılar: Bu özellik, dinamik e-posta açık olan kullanıcılar için varsayılan olarak AÇIK olacaktır. Hesabınız için dinamik e-postayı nasıl açıp kapatacağınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezini kullanın.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.