Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Artık Google Dokümanlar'da dokümanın içinde başka bir kullanıcıdan bahsedebilirsiniz.

Doğrudan bir Google Doküman ı içinde bir kullanıcı dan bahsedin Artık Google Dokümanlar 'da dokümanın içinde başka bir kullanıcıdan bah...

...
Doğrudan bir Google Dokümanı içinde bir kullanıcıdan bahsedin

Doğrudan bir Google Dokümanı içinde bir kullanıcıdan bahsedin

Artık Google Dokümanlar'da dokümanın içinde başka bir kullanıcıdan bahsedebilirsiniz. Daha önce, bu yalnızca bir yorumla mümkündü.


Başka bir kullanıcıdan bahsedildiğinde, onlar hakkında bilgi almak ve o kişiyi Kişiler'e eklemek veya e-posta yoluyla ulaşmak gibi önerilen eylemler için adının üzerine gelebilirsiniz. Bu, Gmail veya Takvim gibi diğer Google Workspace uygulamalarında bir kullanıcının adının üzerine geldiğinizde gördüğünüz bilgilerin aynısıdır.


Bir belgede birinden bahsetmenin ona bildirim göndermeyeceğini unutmayın. Ek olarak, dokümana erişimi olmayan bir kullanıcıdan bahsederseniz, paylaşım önerilerini içeren bir istem alırsınız. Belgeyi o anda paylaşabilir veya reddedebilir ve doğru zaman geldiğinde normal Dokümanlar paylaşım işlevini kullanabilirsiniz.

 Bu özellik, tüm Google Workspace son kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Dokümanlar'da yazarken "@" tuşuna basın - bu, bahsetmek istediğiniz kullanıcıyı arayabileceğiniz bir açılır menüyü tetikleyecektir. 

kaynak: https://gsuiteupdates.googleblog.com/2020/10/mention-a-user-directly-in-google-docs.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.