Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Google Sitede Yayınlamadan önce yapılan son değişiklikleri incele

Yeni Google Site nizdeki  Değişiklikleri, yayın lamadan önce, şu anda yayınlanan siteyi, açıklamalı bir yan yana görünüm de yayınlanacak o...

...
Yeni Google Sitenizdeki Değişiklikleri, yayınlamadan önce, şu anda yayınlanan siteyi, açıklamalı bir yan yana görünümde yayınlanacak olan taslak siteyle karşılaştırabilirsiniz.
Yeni Google Sitenizdeki Değişiklikleri, yayınlamadan önce, şu anda yayınlanan siteyi, açıklamalı bir yan yana görünümde yayınlanacak olan taslak siteyle karşılaştırabilirsiniz.
Yeni Google Sitenizdeki Değişiklikleri, yayınlamadan önce, şu anda yayınlanan siteyi, açıklamalı bir yan yana görünümde yayınlanacak olan taslak siteyle karşılaştırabilirsiniz.
Bir sitenin birden fazla ortak çalışanı veya çok sayıda içerik sayfası varsa, hangi değişikliklerin yapıldığını izlemek ve güncellenmiş içeriği incelemek ve değerlendirmek bazen zor olabilir. 'Değişiklikleri incele ve yayınla' ile, bir taslak sitede yapılan değişiklikleri en son yayınlandığından bu yana kolayca inceleyebilirsiniz.

Değişiklikler açıklamalı, yan yana görsel bir karşılaştırmada görüntülenir. Örneğin, göreceksiniz:

  • Her sayfayı en son kim ve ne zaman değiştirdi
  • Eklenmiş, taşınmış veya silinmiş sayfalar
  • Sayfa içeriği ve değiştirilen düzenler
  • Altbilgi ve başlık, tema ve gezinme değişiklikleri gibi site genelindeki diğer değişiklikler
Daha ayrıntılı bilgilerle, içeriğinizi güvenle yayınlayabilir veya yayınlamadan önce daha fazla revizyon yapmak için taslak sitenize dönebilirsiniz.

Ek detaylar

Bir site başlangıçta yayınlandıktan sonra, sonraki her yayında otomatik olarak “Değişiklikleri inceleyin ve yayınlayın” istenir. Bu özelliği site bazında kapatabilirsiniz;

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.