Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Vücudun uyumunu geri kazanma yöntemi Geleneksel Çin tıbbı harikalar yaratıyor!

Geleneksel Çin tıbbı nda, herhangi bir hasta lığın gelişmesinin, yin ve yang unsurları arasındaki dengesizliğin bir sonucu olduğuna da...

...
Egzersiz "Altın Horoz Tek Ayakta Duruyor"
Geleneksel Çin tıbbında, herhangi bir hastalığın gelişmesinin, yin ve yang unsurları arasındaki dengesizliğin bir sonucu olduğuna dair bir ifade vardır. 

Batılıların iç organlar arasındaki dengenin nasıl bozulabileceğini anlamamız çok zor, bunun hayal edilmesi ve anlaşılması daha da zor.

Bu dengesizliğin özünü ele almak istemiyorsanız, ancak dengeyi ve uyumu geri kazanmanın basit bir yolu olup olmadığını merak ediyorsanız, “Çok Kolay !” Size çok etkili bir yöntemden bahsedecektir.

Uyum sağlamak için, "Altın Rooster tek ayak üstünde" denilen tek bir basit uygulamaya ihtiyacınız olacak.

Egzersiz "Altın Horoz Tek Ayakta Duruyor"

Uygulanması zor değil. Sadece gözlerinizi kapatmanız, kollarınızı gevşetmeniz ve vücut boyunca olmanız, sonra bir ayağı kaldırmanız ve birkaç dakika bu pozisyonda durmanız gerekir. Bu alıştırmanın doğru uygulanması için en önemli koşul gözlerin açılmamasıdır.
Gözleriniz dengeyi korumanıza yardım etmeyecek ve bu durumda, beynin vücudun genel dengesini korumak için iç organların dengesini yeniden sağlamaya başlaması bekleniyor.
Bu alıştırmanın bir başka avantajı, tek ayak üzerinde dengeyi korumaya çalışmak için, ayak tabanlarından geçen en önemli altı iç organın kanallarına etki edeceğiniz ve bu iç organları olumlu yönde etkileyeceğidir.

BU ALIŞTIRMADA YARDIMCI OLUR


  • Tiroid hastalıkları (özellikle de sorunlara hipofiz bezinin ve hipotalamusun bozulmasından kaynaklanıyorsa)
  • diyabet
  • gut
  • radiculitis
  • osteochondrosis
  • Meniere hastalığı (baş dönmesi, bir kulakta gürültü, işitme kaybı ve dengesizlik nöbetleri ile kendini gösterir)
  • serebellar atrofi belirtileri olan
  • bağışıklık sistemini güçlendirir
  • özgüvenini arttırır
  • duygusal dengeyi yeniler
İşte bu büyülü egzersizi nasıl yapacağınız! Makalemizi sayfanıza kaydedin, kesinlikle kullanışlıdır: Tam anlamıyla günde 10 dakika kendi sağlığınıza harcamanız yararlı olacaktır.


Vestibüler aparatları zayıf olan kişiler bu egzersizi yaparken ciddi zorluklar yaşayabilirler. İlk defa işe yaramadıysa sorun değil, tekrar deneyin! Bu pozu dışarıda tutmak için 5 saniye gözleriniz kapalıyken zaten mükemmel. Yavaş yavaş zaman miktarını artırın; ne kadar iyi hissetmeye başladığınızı fark edeceksiniz.

“Altın Rooster tek ayak üzerinde” egzersizini yapmaya karar verirseniz, her bacak için birkaç dakika ile başlayın ve durma süresini kademeli olarak artırın. Bu egzersizde karmaşık olan hiçbir şey yoktur ve uyandıktan sonra her sabah yapılabilir.
Çok yaşlanıncaya kadar sağlıklı hissedebildiğinin farkına varmak ne kadar güzel. Yararlı egzersizler yapmak ve düzenli olarak sağlıklı yaşam uygulamalarına katılmak önemlidir ve sonrasında mucizevi bir etki olacaktır.

10 dakikadan daha iyi, ancak her gün 1 saatten daha fazla, ancak haftada 1 kez. Bu terapötik egzersizi günlük yaparak, beyninizi yaşlılığa kadar genç tutabilirsiniz.

Kaynak: https://takprosto.cc/uprazhnenie-zolotoy-petuh-stoit-na-odnoy-noge/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.