Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Sağlık için Dizlerinin Üzerine Yürüme

Doktor diz lerinin üstüne sürünerek yürümeyi söyledi! Kilo vereceksin, böbrek lerini iyileştireceksin, karaciğer ini temizleyeceksin,...

...

Doktor dizlerinin üstüne sürünerek yürümeyi söyledi! Kilo vereceksin, böbreklerini iyileştireceksin, karaciğerini temizleyeceksin, asıl şey...

Herkes yürümenin ne kadar faydalı olduğunu bilir, ancak çok azı dizlerinin üstünde yürümeyi duymuştur. Ne yazık ki, bu son derece değerli Taocu uygulama bizim aramızda çok yaygın değil ...

Dizlerinizde yürümek herkes için tavsiye edilir, bu egzersiz kontrendikasyonları yoktur! Diz eklemlerinde ağrılı olanlar bile etkili Çin tekniğini deneyebilir. Diz , sırt kaslarının , bacakların ve omurganın atrofisi nedeniyle çok sık ağrıdığı, bir başka deyişle, bir sedanter yaşam tarzını yöneten insanlarda ağrı oluşur!

Dizlerinin Üzerine Yürüme

Dizlerinin üzerinde yürüyen Taocu böbrek ve karaciğer hastalıklarıyla baş etmeye yardımcı olur. Gerçek şu ki, diz pedleri üzerinde iç organların hatalı çalışması durumunda uyarılmasında yararlı olan noktalar vardır. Çin tıbbı bu egzersizi tüm hastalıklar için her derde deva olarak kabul ediyor!

Dizlerinin üzerine Walking

Aslında, bu diğer fiziksel aktiviteler üzerinde yürümenin bu metodu birçok avantaja sahiptir. Saman arasında gerçek bir elmas! Bu eğitim günde sadece 15-20 dakika yapılmalıdır. ancak sonuç bu şekilde somut olacaktır. 

Dizleri zorlamadan Yürüyün:

Dizlerinizin altında yumuşak bir battaniyeyle yerde egzersiz yapın. Yavaş hareket et, sadece patellaya yaslan! Diz ekleminde bu kadar yük varken ağrı hissediyorsanız ve bu ilk başta oldukça mümkündür, yatakta dizlerinizde yürümeyi deneyin. Bacak kasları yeterince güçlü olduğunda, ağrı geçecek!
Bu egzersizi günlük yapmak, çok hızlı bir şekilde kilo kaybına neden olabilir! Şaşırtıcı bir şekilde, bu uygulama vizyonun iyileştirilmesine bile yardımcı olacaktır: diz tendonu bölgesinde karaciğer, böbrek ve gözlerin uygun şekilde çalışmasından sorumlu olan noktalar vardır.
Gözleriniz kapalıyken diz üstü yürümenizi tavsiye ediyoruz - etki daha da güçlü olacak! Ayrıca, tüm vücut sistemlerini güçlendiren Altın Horoz kompleksi de gerçekleştirebilirsiniz.

Altın Horoz kompleksi 

Altın Horoz kompleksi
Bu eski Çin egzersizini kendinize bakın, durumunuzun iyileşmesini çok yakında hissedeceksiniz! Size uzun ömür ve sağlık diliyorum.

Kaynak: https://takprosto.cc/hodba-na-kolenyah/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.