Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Fotoğraflar için WhatsApp özelliği geldi

Son günlerde yazılım ları için tasarladığı ve paylaştığı yenilikler ile kendisinden söz ettiren Google ’dan bir yenilik daha geldi. Bu bağ...

...
Hatırlanacağı üzere fotoğraf etiketleme sorunundan arındırılan Google Fotoğraflar, basit video editörü ile de güçlendirilmişti.
Son günlerde yazılımları için tasarladığı ve paylaştığı yenilikler ile kendisinden söz ettiren Google’dan bir yenilik daha geldi. Bu bağlamda “Google Fotoğraflar nasıl kullanılır?” sorusunun yanıtı bir kez daha değişti.

Hatırlanacağı üzere fotoğraf etiketleme sorunundan arındırılan Google Fotoğraflar, basit video editörü ile de güçlendirilmişti. Arama motoru devi, çok güvendiği fotoğraf paylaşma uygulamasının sohbet kısmını tazeledi.

Değiştirilen Google Fotoğraflar nasıl kullanılır?

Akıllı telefonunuzda bulunan fotoğraflarınızı ücretsiz bir şekilde depolayan bu uygulama, çektiğiniz fotoğrafları otomatik bir şekilde yedekleyebiliyor. Bu sayede yedeklediğiniz fotoğrafları telefonunuzdan silip alan tasarrufu yapabiliyorsunuz.

Bunlara ek olarak fotoğraflarınızdan bir albüm hazırlamanıza izin veren Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı istediğiniz gibi kategorilere ayırmanıza yardımcı oluyor. Temel özellikleri bu şekilde olan yazılımın kaderi nasıl değişti?

Kullanıcılar, bundan böyle yeni sohbet özelliği sayesinde herhangi bir albüm oluşturup onu paylaşmaya ihtiyaç duymayacak. Zira artık fotoğraflarınızı ve videolarınızı listenizde ekli olan kişilerle hızlı bir şekilde paylaşabileceksiniz.

Birçok kişinin dikkatini çeken bu sistemin kullanımı oldukça kolay gözüküyor. Paylaşmak istediğiniz bir görüntüyü seçip ilgili paylaşım işaretine bastıktan sonra görüntüyü göndermek istediğiniz kişiyi seçmeniz yeterli olacak.

Buna ek olarak birden fazla alıcı seçmek veya toplu bir sohbet başlatmak için “yeni bir grup oluştur” seçeneği de mevcut. Bu özellikten yalnızca Google hesabı olan kullanıcıların yararlanabilecek. Google Fotoğraflar uygulamasının Ürün Müdürü Janvi Shah, ortaya sunulan bu projeyi şu şekilde değerlendirdi:

Tasarladığımız sistem, kullandığınız sohbet uygulamalarını yerinden etmek için tasarlanmadı ancak umuyoruz ki bu sistem, Google Fotoğraflar’da arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz ile paylaştığınız anıları daha verimli bir şekilde paylaşmanızı sağlar.


Kaynak: https://shiftdelete.net/google-fotograflar-nasil-kullanilir-sorusunun-yaniti-degisti

2 yorum

  1. Merhaba.Siteniz oldukça hoş ve takip ettiklerim arasında.Zaman ayırıp yeni açtığım bloguma göz atıp takip ederseniz memnun olurum.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.