Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yakında herkese ücretsiz internet hizmeti verilecek

Online Dünya ile arası iyi olan kişilerin en büyük hayallerinden birisi de hiç şüphesiz ücretsiz internet hizmeti gibi çalışmalardır. Bu...

...
Online Dünya ile arası iyi olan kişilerin en büyük hayallerinden birisi de hiç şüphesiz ücretsiz internet hizmeti gibi çalışmalardır. Bunun gerçekleşmesi için oldukça az bir zaman kaldı. İşte makalemizin detayları.

Dünyanın yörüngesine fırlatılan uydular genellikle televizyon ve radyo için oluyor. 

Ancak SpaceX ve Blue Origin gibi şirketler dünyanın yörüngesine internet için çeşitli uydular fırlatmaya başladı. Bu uydular her bir şirket için farklı isimlerle anılıyor.
Ücretsiz internet hizmeti yakında başlayacak

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri ve sosyal medya platformları bütün insanların internet ile ücretsiz bir şekilde tanışmasını istiyor. Böylece kendi platformlarını kullanan kişi sayısı artacak.
Basit bir örnek vermek gerekirse Facebook alçaktan uçan büyük drone cihazları yardımıyla dünyanın her yerine internet götürmeyi planlıyordu. SpaceX şirketi ise StarLink adını verdiği uyduları ile birlikte bütün dünyada ücretsiz online hizmetlerin verilmesini sağlamayı amaçlıyor. Yine ABD kaynaklı birçok şirket ise aynı hedef için yoğun çalışmalar yürütüyor.

Bütün şirketlerin verdiği tarihler dikkate alınırsa; 2022 ile 2025 yılı arasında ücretsiz online bağlantı hizmetleri başlayabilir. Böylece çok daha fazla kişi internet hizmetlerinden yararlanmış olacak. Peki sizce ücretsiz online bağlantı insanların hayatında ne tür değişiklikler yaratacak? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.


Kaynak: https://donanimgunlugu.com/yakinda-herkese-ucretsiz-internet-hizmeti-verilecek-226157

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.