Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Haritalar güncelleme ile küçük simgeler sorunu çözüldü

Google Haritalar güncelleme ile küçük simgeler sorunu çözüldü Google Haritalar 10.28.2 güncellemesiyle küçük simgeler sorunu çözüldü. Goog...

...
Google Haritalar güncelleme ile küçük simgeler sorunu çözüldü Google Haritalar 10.28.2 güncellemesiyle küçük simgeler sorunu çözüldü. Google Haritalar ile artık yeni bir şehri en kolay şekilde keşfedebileceksiniz.

Şehre keşfe çıktığınızda Google Haritalar en büyük yardımcınız konumundadır. Haritalarda uzaklaştığınızda simgeleri görememeniz yer bulmanızda büyük sorunlara yol açmaktaydı. Ancak gelen yeni güncellemeyle uygulama içerisine bir simge paketi eklendi. Google Haritalar ile her şey elinizin altında Google Haritalar’a eklenen yeni ve özel simgelerle birlikte artık şehrin pek çok noktasını rahatlıkla keşfedebileceksiniz. Firma simge seçimi sebebiyle kimi zaman problemlere yol açabilmekteydi. Yeni güncellemeyle birlikte artık bu ve bunun gibi sorunlar da ortadan kalktı. Uygulamaya gelen 10.28.2 güncellemesiyle birlikte büyük simgeler artık rahatlıkla görüntülenebilecek. Yeni özellik sayesinde ziyaret ettiğiniz şehri en kolay şekilde keşfedebileceksiniz. Şuan için yalnızca tarihi ve önemli yerlerin simgelerini ekleyen firma, ilerleyen günlerde farklı kategorilerdeki yapılar için de çalışma yürütebilir. Sydney Opera Binası Dünya Mirasları listesine eklendi ancak Google Haritalar uygulamasında henüz bir simgeyle işaretlenmedi. Yeni özellikle 200’den fazla ülkede binlerce şehri keşfedebileceksiniz.

Kaynak: https://haberport.com/teknoloji/google-haritalar-guncelleme-ile-kucuk-simgeler-sorunu-cozuldu-h20397.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.