Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Türkiye’de de yaygınlaşan soğuk içecek hastanelik etti

ABD , Avrupa ve Çin 'den sonra Türkiye'de de çok popüler olan " inci çayı " bir genci hastane lik etti... Doğu Asya'...

...
ABD, Avrupa ve Çin'den sonra Türkiye'de de çok popüler olan "inci çayı" bir genci hastanelik etti... Doğu Asya'da çıkan ve içindeki "inci" benzeri tapioka bulunan içeceği çok seven 14 yaşındaki kız çocuğu kabızlık çektiği için hastaneye kaldırıldı. 

Röntgen sonucu ise doktorları ve yerel basını hayretler içinde bıraktı.
Son dönemde bir hayli popüler olan boba çayı, dünyanın en kalabalık ülkesi Çin’de bir kişinin ölümüne sebep olacaktı… Yerel basında yer alan haberlerde Güney Asya’dan çıkan bu içeceği çok seven bir kız çocuğu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. İçinde inci tanesine benzeyen tapioca bulunan soğuk sütle yapılan içeceği neredeyse her gün tüketen 14 yaşındaki Xiao Shen önceki gün mide ağrısı yüzünden hastaneye kaldırıldı.

Aylardır mide ağrısından kıvranan genç kız, 5 gün kabız olunca apar topar hastaneye kaldırıldı.
5 gün boyunca tuvalete çıkamayan ve kabızlık dolayısıyla çok şiddetli ağrı yaşayan küçük kızı kontrol eden doktorlar daha sonra röntgen çekerek durumu öğrenmek istedi. Fakat doktorlar röntgen sonuçlarını inceleyince neye uğradıklarını şaşırdı. Zira sık sık bu soğuk meşrubatı içen kız çocuğunun vücudunun içinde 100’den fazla “inci tanesi” buldu.
Kaynak: https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/son-dakika-turkiyede-de-yayginlasan-soguk-icecek-hastanelik-etti-5124430/amp/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.