Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Gmail'e Dinamik E-Posta Özelliği Getirmeye Hazırlanıyor

Google , e-posta sistemi Gmail üzerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yapılan açıklamalara göre Gmail, 2 Temmuz 'dan itibaren...

...
Google, e-posta sistemi Gmail üzerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yapılan açıklamalara göre Gmail, 2 Temmuz'dan itibaren dinamik e-posta özelliğine sahip olacak ve bu özellik tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek. Google, bu özelliği sayesinde Gmail'i daha kullanışlı ve daha etkileşimli bir hale çevirmeyi amaçlıyor.

Getirilecek olan özelliklerle birlikte kullanıcılar belirli bir adresten gelen e-posta geçmişlerini aynı sayfa içerisinde görüntüleyebilecekler. Bununla birlikte aynı sayfa üzerinden mailler cevaplanabilecek. 

Pek çok özelliğin dahil edileceği dinamik e-postalar sayesinde Gmail çok daha verimli bir şekilde kullanılmış olacak.

Bu güncellemeden ilk olarak Google Apps müşterileri faydalanmaya başlayacak. Bir kaç gün içerisinde Google Apps sistemine üye olan işletme sahipleri, dinamik e-posta özelliğinin beta sürümünü kullanmaya başlayabilecekler. Bunu yapmak isterseniz Google hesabınızın yönetici konsoluna gitmeniz gerekiyor. Uygulamalar bölümünde bulunan Google Apps seçeneği altında görebileceğiniz Gmail ayarlarına giderek burada dinamik e-posta özelliğini aktif edebileceksiniz. Bu sayede Gmail'in dinamik e-posta özelliğinin beta sürümüne dahil olmuş olacaksınız.

Google Apps müşterilerinin ardından bilgisayar tarayıcıları için güncellenecek olan Gmail, daha sonra da mobil platformlar için güncellenecek ve dinamik e-posta özelliği tüm kullanıcıların hizmetine sunulmuş olacak.
Kaynak: http://www.gazeteyeniyuzyil.com/teknoloji/google-gmail-e-dinamik-e-posta-ozelligi-getirmeye-hazirlaniyor-h176011.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.