Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Daydream VR İçin Google Play Filmler Desteğini Sonlandırdı

Google, Daydream VR uygulaması için Google Play Filmler uygulamasını sonlandırıyor. Kullanıcılar, aynı içeriğe YouTube VR aracılığıyla e...

...
Google, Daydream VR uygulaması için Google Play Filmler uygulamasını sonlandırıyor. Kullanıcılar, aynı içeriğe YouTube VR aracılığıyla erişebilecekler.

Bir süredir Daydream VR hakkında pek bir şey duyulmamıştı ancak Google, bugün bazı olumsuz haberleri onayladı. Platform sonlandırılmıyor ancak Daydream VR için Google Play Filmler uygulaması resmen kapatılıyor.

Bir Google sözcüsü, bugünkü bir röportajında Google Play Filmler’in Daydream VR sürümünün platformdan kaldırıldığını onayladı. Bilindiği gibi Mayıs ayında çoğu VR içeriği uygulamadan silinmişti.

Daha önceleri uygulama aracılığıyla kullanıcılar, dijital film kütüphanelerini ve TV şovlarını izleyebiliyorlardı. Google, kullanıcıların Google Play Filmler’le aynı içeriğe sahip olan YouTube VR uygulamasından içeriğe hâlâ erişebildiklerini söylüyor ancak bu uygulama, içerik satın alma imkânı sunmuyor. Ödeme yapan müşterilerin telefonlarına veya diğer cihazlarına içeriği gerçekten satın almak için gönderiyor.

Daydream VR, şu an için kullanılabilir olsa da bu değişiklik, Google’ın VR içeriğinden uzaklaşma politikasının bir sonucu gibi görünüyor. Hatırlayacak olursak Google, VR yerine AR içeriğine net bir odaklanmıştı. Bu doğrultuda yalnızca VR içeriği üreten Spotlight Stories stüdyosunu dahi kapatmıştı.
Kaynak: https://9to5google.com/2019/06/13/google-play-movies-daydream-vr/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.