Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google I / O 2019 - SEO ve webmaster hangi oturumları izlemelidir?

06 Mayıs 2019, Pazartesi günü  Web Yöneticisi Merkezi Blog makalesinde,Google dizini için sitelerin taranması ve dizine eklenmesiyle ilgil...

...
06 Mayıs 2019, Pazartesi günü Web Yöneticisi Merkezi Blog makalesinde,Google dizini için sitelerin taranması ve dizine eklenmesiyle ilgili alınan resmi haberlerde,

Google I / O 2019 yarın başlıyor ve Perşembe gününe kadar 3 gün sürecek. Google I / O, ürün duyurularının yapıldığı, yeni API'lerin ve çerçevelerin sunulduğu yıllık geliştirici festivalimizdir ve Ürün Yöneticileri, Google’dan Kaliforniya’ya uçan 7.000’den fazla geliştiricinin hedef kitlesine Ürün Yöneticileri’ni sunar.

Ancak, yılda bir kez bu fırsattan yararlanmak için etkinliğe fiziksel olarak katılmak zorunda değilsiniz: YouTube'da herhangi birisinin izlemesi için birçok konferans ve görüşme canlı yayınlanıyor. 
Tüm etkinlik programlarına göz atın, yöneticilerin izlemesi için ilginç olacağını düşündüğümüz bir konuşma listesi de dahil (tüm konuşmalar İngilizce'dir). Aşağıda paylaşılan tüm bağlantılar sizi her konuşma hakkında daha ayrıntılı bilgi içeren sayfalara getirecek ve oturumları izlemek için bağlantılar her etkinliğin gününde gösterilecektir. 
Tüm zamanlar Pacific Central zamanıdır (California zamanı).

7 Mayıs Salı,
16.00 - Başarılı Web Siteleri Oluşturma: Olgun ve Gelişmekte Olan Piyasalar İçin Aancha Bahadur, Charlie Croom, Matt Doyle, Rudra Kasturi ve Jesar Shah ile Örnek Olaylar

Çarşamba, 8 Mayıs

10:30 - Yapılandırılmış Verilerle Aramanızı ve Yardımcısı Varlığı geliştirinAylin Alroik ve Will Leszczuk ile,

11.30 - Google Arama ve Google Asistan App benzeri Deneyimleri Oluşturun Allen Harvey ile,

11.30 - Hızla Daha İyi Web Deneyimleri Bina AMP ile , Adam Greenberg ve Naina Raisinghani ile

18:30 - Web için Yeni Yeteneklerin Kilidini Açmak, Pete LePage ve Thomas Steiner ile


9 Mayıs Perşembe,

10.30 - Google Arama: Birliğin Durumu, John Mueller ve Martin Splitt ile 13:

30 - Google Arama ve JavaScript Siteleri , Zoe Clifford ve Martin Splitt ile

Bu liste, webmasterlar ve SEO'lar için yararlı olduğunu düşündüğümüz gündemin sadece küçük bir kısmı. İlginç bulabileceğiniz çok daha fazla seans var! Bu diğer konuşmalar hakkında bilgi edinmek için , “web” oturumlarının , tasarım oturumlarının , Bulut oturumlarının , makine öğrenme oturumlarının ve daha fazlasının tam listesine bakın. Seansları açıp kapatmak için filtreleme işlevini kullanın.

Görüşmeleri çevrimiçi olarak izlemek ve G / Ç'nin heyecanına katılmak için zaman ayırabileceğinizi umarız! Videolar ayrıca canlı olarak ayarlayamamanız durumunda etkinlikten sonra Youtube'da da yayınlanacak.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.