Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Android Auto'nun yeni görünümü ile yola çıkın

Resim kredi: Google,  Aynı ekrandaki diğer uygulamaları kontrol ederken adım adım yol tariflerine bakın. Google'un Android Auto h...

...
Resim kredi: Google, Aynı ekrandaki diğer uygulamaları kontrol ederken adım adım yol tariflerine bakın.

Google'un Android Auto hakkındaki açıklamaları: Sürücü koltuğundayken düşünecek çok şey var: bir sonraki varış yerinize yol tarifi almaktan hareket halinde bağlantıda kalmanıza kadar. Bu yüzden sürüş deneyiminizi daha kolay ve güvenli hale getirmek için Android Auto'yu yarattık . Beş yıl önce başladığımızdan beri Android Auto, 50 farklı markanın 500'den fazla otomobil modelini destekleyecek şekilde genişledi ve oradaki frene basmıyoruz!

Bugün, bu yaz sonunda Android Auto uyumlu tüm araçlara yayılacak yeni bir tasarım sunuyoruz. Yeni arayüz, daha hızlı bir şekilde yola çıkmanıza yardımcı olacak, bir bakışta daha yararlı bilgiler gösterecek ve sürüş sırasında sık karşılaşılan işleri basitleştirmek için oluşturulmuştur. Bağlayın, Android Auto'nun yeni görünümünde size rehberlik ederken.


Yola daha hızlı çıkın: Aracınıza başlar başlamaz, Android Auto medyanızı oynatmaya devam eder ve tercih ettiğiniz navigasyon uygulamanızı gösterir. Yeni bir yere gitmek için basitçe önerilen bir yere dokunun veya "Hey Google" deyin.

Uygulamalarınızın zirvesinde kalın: Yeni gezinti çubuğuyla, adım adım yol tariflerinizi görebilecek ve uygulamalarınızı ve telefonunuzu aynı ekranda kontrol edebileceksiniz.

Daha az dokunuşla daha fazlasını yapın : Yeni gezinti çubuğuyla, uygulamalarınızı tek bir dokunuşla kolayca kontrol edebilirsiniz. Adım adım yol tarifleri alın, podcast'inizi geri sarın veya aynı ekranda gelen aramaları cevaplayın.

İletişimi kolayca yönetin: Yeni bildirim merkezi son aramaları, mesajları ve uyarıları gösterir, böylece sizin için uygun ve güvenli bir zamanda görüntülemeyi, dinlemeyi ve yanıt vermeyi seçebilirsiniz.

Gözde kolay bir renk paleti: Android Auto'nun tasarımını arabanızın iç kısmına daha iyi uyması için geliştiriyoruz. Renkli vurgular içeren ve okunması kolay fontlarla birleştirilen koyu renkli bir tema da görünürlüğü artırır.

Daha fazla otomobil için uygun bir ekran: Daha geniş bir ekrana sahip bir aracınız varsa, Android Auto şimdi sıradaki dönüşler, oynatma kontrolleri ve devam eden aramalar gibi size daha fazla bilgi göstermek için ekranınızı büyütür.

Tüm bu yeni özelliklerle bu yaz daha sonra yola çıkmaya hazır olun! Bu hafta G / Ç'de bize katılıyorsanız, Android için Cars Sandbox'taki güncellemeleri inceleyin. Ayrıca, 7 Mayıs'ta saat 4-5: 00 arası PST'de 'Otomobiller için Android ile Yenilikler' oturumunda ayrıntıları paylaşacağız.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.