Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Final Fantasy VII Remake: Dört yıl bekledikten sonra yeni fragman

Square Enix tarafından geliştirilen köklü oyun serisi Final Fantasy 7 Remake fragmanı sonunda geldi. 2015 tarihinde ilk olarak duyuru...

...

Square Enix tarafından geliştirilen köklü oyun serisi Final Fantasy 7 Remake fragmanı sonunda geldi. 2015 tarihinde ilk olarak duyurulan oyun daha sonra sırra kadem bastı ve 4 yıl boyunca bilgi paylaşılmadı. 4 yıl sonra ise beklenen fragman sonunda geldi. Detaylar da gelen fragman ile birlikte gelecek.

İlk olarak E3 2015 yılında duyurulan oyuna daha sonradan kısa bir fragman yayınlanmıştı. Ama o fragman üzerinden çok fazla bir detay anlaşılmıyordu. Oyunun meraklıları ise yıllar boyunca gelecek olan yeni bir fragmanı beklediler. 4. yılın sonunda ise beklenen oldu ve fragman geldi.

Final Fantasy 7 Remake Fragmanı


Fragman ile birlikte oyun ile ilgili olarak detaylar da paylaşılmaya başlandı. Oyunun zaten gerçek zamanlı bir aksiyon sunacağını biliyorduk. Oynanış ve karakter tanıtımı ile ilgili olarak bir kaç detay gösterildi. Biraz da parkur elementleri oyunda gözüküyordu. Aslına sadık bir hikaye anlatımı olacak olan oyunda grafikleri de es geçmemek lazım. Grafikler de son derece kaliteli gözüküyor.

Aslında paylaşılan bu fragman sürpriz oldu desek yanlış olmaz. Dün Sony’nin düzenlediği State of Play etkinliğinin sonunda bu fragman gösterildi. Daha sonra ise oyunun yönetmeni Tetsuya Nomura oyun ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Oyun hakkında daha fazla detay için haziran tarihini beklemeniz gerekiyor.

Haziran ayını beklememizin sebebi ise E3 fuarı olması. Oyunun detayları E3’te belli olacak. E3’te çıkış yapacağı tarihi ve oynanış videosunun gelmesini bekliyoruz. Bakalım E3’te neler olacak.

Oyun PlayStation 4 özel olarak çıkış yapacak gibi gözüküyor. Ama daha detaylı bir bilgi gelmedi. Yayınlanan fragmanın sonunda sadece PlayStation 4 olduğu için tahmin yürütüyoruz. Bakalım diğer platformlar içinde çıkış yapacak mı?

Kaynak: https://www.lavanguardia.com/videojuegos/20190510/462144120271/final-fantasy-vii-remake-ps4-nuevo-trailer.html


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.