Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsung Galaxy J4+ ve J6+ için Pie Güncellemesi Yayımlanmaya Başladı

Samsung 'un Pie güncellemesi ni alan telefonlar listesi gittikçe büyüyor. Şimdi de J4+ ve J6+ için en son Android güncellemesi y...

...
Samsung'un Pie güncellemesini alan telefonlar listesi gittikçe büyüyor. Şimdi de J4+ ve J6+ için en son Android güncellemesi yayımlanmaya başladı.

Samsung, Android Pie güncellemesi alan telefonlar listesine Galaxy serisi cihazlarından J4+ ve J6+'ı da ekledi. Galaxy J4+ Vietnam, Tayland ve Ukrayna için Android Pie güncellemesini alırken, Galaxy J6+ Almanya, Irak ve Hindistan'daki kullanıcılar için en son güncellemeyi alacak.

Android cihazlar için son sürüm işletim sistemi olan Pie, Samsung'un yeni One UI arayüzü ile Galaxy telefonları için kullanıcılara daha etkileyici bir görünüm ile daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 

One UI'da pek çok işlevsel özellik ve küçük iyileştirmeler de bulunuyor. Bütün bunların yanı sıra her iki cihaz da güncellemeyle birlikte Nisan 2019 güvenlik yamasına sahip olacak.
Samsung'un bir akıllı telefon için büyük güncellemeleri birden fazla pazara yönelik sunması sık görülen bir durum değil. Güncellemenin tek seferlik bir durum olduğu düşünülebilir. Fakat bu, sürekli hale gelirse kullanıcılar için sevindirici bir gelişme olur.

Güncellemeyi manuel olara kurmak isteyenler için güncelleme dosyaları Sammobile'ın veritabanında mevcut. 
Manuel güncellemenin yanı sıra cihazların Türkiye'de de en yakın zamanda Android Pie güncellemesini alması bekleniyor.
Kaynak: https://www.sammobile.com/2019/04/27/galaxy-j4-plus-galaxy-j6-plus-android-pie-update

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.