Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'de izlemeniz gereken bir dizi Film Grimm

Nick Burkardt bir cinayet masası dedektifi dir ve görebileceği her şeyi gördüğüne inanmaktadır. Ta ki açıklaması imkansız olan olaylarla ...

...

Nick Burkardt bir cinayet masası dedektifidir ve görebileceği her şeyi gördüğüne inanmaktadır. Ta ki açıklaması imkansız olan olaylarla karşılaşana kadar. 


Hasta teyzesi Marie bunların 'Grimm' adında elit bir avcı topluluğu olduğunu ve insanları korumak için yaratıklarla savaştıklarını söylediğinde hayatı sonsuza dek değişecektir.


Türü: Dram, Fantastik, Gizem,

IMDB Puanı. 7.8

Gösteri altıncı sezonunu normalden çok daha küçük bir dizi ile tamamladı. Her mevsim genellikle 22 bölümden oluşurken, 6. sezonda sadece 13 yaş vardı. Gösteri, bir polisin yaşadığı her türlü eski canavarın dünyaya itildiği modern bir yeniden hayal ürünü olan doğaüstü bir NBC dizisi.Gösteri altıncı sezonunu normalden çok daha küçük bir dizi ile tamamladı. 

Her mevsim genellikle 22 bölümden oluşurken, 6. sezonda sadece 13 bölüm vardı. Gösteri, bir polisin yaşadığı her türlü eski canavarın dünyaya itildiği modern yeniden hayal ürünü olan doğaüstü bir NBC dizisi.

Netflix, 7'nci sezon için Grimm'i alabilir mi?

Grimm 2011'den beri ekranlarımızda ve çoğu taraftar için, son 13 bölümdeki mevzular insanları güzelce sardı, ancak bazı hayranlar için bu yeterli değildi. Bir dilekçe, 21.372 imzaya ulaştı, ancak Netflix'in toparlanma olasılığı çok azdı. Bunun nedeni, çoğu Netflix devriminin komedi ve dramalar biçiminde olmasından ve yeni CW ile anlaşmaya varılmasından dolayı biraz para israf etmesinden kaynaklanıyor.

Ebeveynlerinizin yatmadan önce size söyledikleri peri masallarını hatırlıyor musunuz? Bunlar hikaye değildi, uyardılar. 6 Sezon izlemek çin size fikir verebilecek videoyu şimdi izleyebilirsiniz.


Adnan Güney Diyorki: Griim'i 6 Sezonu da heyacan ve zevkle izledim. Bir 6 Sezon daha olsa izlerim. Sizlerinde izlemenizi tavsiye ederim. Düşüncelerini yorumlarda paylaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.