Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Müşterilerin ürünlerinizi Google'da keşfetmelerine yardımcı olun

İnsanlar alışveriş yolculuğu boyunca yeni markalar ve ürünler keşfetmek için Google ’a geliyor. Arama ve Google Görseller’de, satın alm...

...

İnsanlar alışveriş yolculuğu boyunca yeni markalar ve ürünler keşfetmek için Google’a geliyor. Arama ve Google Görseller’de, satın alma kararlarını yönlendirmeye yardımcı olmak için müşterilere ürün açıklaması, derecelendirme ve fiyat gibi zengin snippet'ler sağlanır.

Google Web yönetici Araçlarından yapılan açıklama şöyle devam ediyor...

"Potansiyel müşterileri güncel ve doğru ürün bilgileriyle birleştirmek Google’daki başarılı alışveriş seyahatlerinin anahtarıdır, bu nedenle, bugün alışveriş yapanların alışveriş sonuçlarını daha iyi hale getirebilmeleri için satıcılara bu bilgileri sağlamalarının yeni yollarını sunuyoruz.

Arama Konsolu

Pek çok perakendeci ve marka, Google’ın sattıkları ürünleri anlamalarını sağlamak için web sitelerine yapılandırılmış veri işaretlemesi ekler. Ürün Bilgilerini açıklamak için schema.org yapılandırılmış veri işaretlemesi kullanan siteler için artık Arama Konsolu'nda 'Ürünler' için yeni bir rapor kullanıma sunulmuştur. 


Rapor, sitenizde biçimlendirme için bekleyen sorunları görmenizi sağlar. Bir sorun çözüldüğünde, etkilenen sayfalarınızı yeniden tarayarak sorunlarınızın çözülüp çözülmediğini doğrulamak için raporu kullanabilirsiniz. Zengin sonuç durumu raporları hakkında daha fazla bilgi edinin.
Tüccar Merkezi
Yapılandırılmış veri işaretlemesi, Google’a sitenizi tararken ürün bilgilerinizi doğru bir şekilde göstermesine yardımcı olurken, tüm perakendecilerin Google’a gerçek zamanlı olarak doğrudan güncel ürün bilgileri sağlama yeteneklerini genişletiyoruz. 

Google Merchant Center’a yüklenen ürün veri yayınları artık Arama ve Google Görseller gibi yüzeylerde sonuç görüntülemeye uygun olacak. Bu ürün bilgileri, yalnızca kullanıcıların sorgularıyla alaka düzeyine göre sıralanır ve uygunluk için ödeme gerekmez veya kabul edilmez. 


ABD'deki genişleme ile başlıyoruz ve diğer ülkelere verilen destek yılın ilerleyen saatlerinde açıklanacak.

Başlamak

Katılmak için bir Google Reklamları kampanyasına ihtiyacınız yok. ABD’de bir hesabınız yoksa ve ürünlerinizi ABD’de satıyorsanız, bir Merchant Center hesabı oluşturun ve bir ürün veri akışı yükleyin.


Üretici Merkezi

Ayrıca, markanızın görünürlüğünü arttırmak ve Google Üretici Merkeziaracılığıyla yetkili ve güncel ürün bilgileri sağlayarak müşterilerin ürünlerinizi Google'da bulmalarına yardımcı olmak için yeni özellikler de ortaya koyuyoruz . Bu bilgiler, ürün tanımını, varyantlarını ve ürünün bilgi panelinde gösterilebilecek yüksek kaliteli görüntüler ve videolar gibi zengin içeriği içerir.



Bu çözümler, potansiyel müşterileri ürünleriniz hakkında Google'da alışveriş yaptıkları ürünler hakkında daha iyi ulaşmak ve bilgilendirmek için size çeşitli seçenekler sunar.

Herhangi bir sorunuz varsa, forumumuza gönderdiğinizden emin olun .Google Ticari Araçlar Ürün Müdürü Bernhard Schindlholzer tarafından gönderildi.

Kaynak: https://webmasters.googleblog.com/2019/02/help-customers-discover-your-products.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.