Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Alooma, Google Cloud ailesine katılmak için anlaşmayı imzaladı

Bugün, Alooma’nın geleneksel kapanma koşullarına tabi olarak bu çabayı ilerletmek için Google Cloud’a katılmak üzere bir anlaşma imzalad...

...

Bugün, Alooma’nın geleneksel kapanma koşullarına tabi olarak bu çabayı ilerletmek için Google Cloud’a katılmak üzere bir anlaşma imzaladığını paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Alooma kurucu ve yöneticileri bugün Müşteri ve ortaklarına Google Cloud'a katıldıklarını ifade eden bir açıklama yaptı. İfade tamamen şu şekilde.

"Değerli müşterilerimize ve ortaklarımıza,"

Veriler, işin can damarıdır ve yalnızca dünyanın ürettiği bilgi hacmi arttıkça daha önemli hale geldi. Son beş yıl boyunca, tüm şekil ve büyüklükteki işletmeler için tüm bu bilgileri hızlı, verimli ve zahmetsiz bir şekilde bir araya getirmek için kusursuz bir sisteme öncülük ettik. 

Ve bugün, Alooma’nın geleneksel kapanma koşullarına tabi olarak bu çabayı ilerletmek için Google Cloud’a katılmak üzere bir anlaşma imzaladığıpaylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Bu satın alma, Google Cloud ile uzun zamandır devam eden ortaklığımızın evrimidir. Yıllar geçtikçe, Google Reklamları ve Analytics’ten Cloud Spanner ve BigQuery’e kadar çeşitli yerel entegrasyonları izler.

En başından beri binlerce müşteriye ve ortağımıza hizmet etmek için uğraştık ve bize verdikleri güven için minnettarız. Google Cloud’un bir parçası olarak - sınıfının en iyisi veri taşıma ve entegrasyon hizmetlerini bir araya getirerek - müşterilerimizi ve ortaklarımızı daha da fazla veri odaklı ve başarılı hale getirebileceğimize inanıyoruz.

Yolculuk bitmedi. Alooma her zaman kurumsal verileri her kaynaktan standartlaştırmaya ve onu işlemeye uygun zekaya dönüştürmeye yönelik en basit ve en etkili yolu sağlamayı amaçlamıştır. Google Cloud’a katılmak, analitik, güvenlik, AI ve makine öğrenimi dahil olmak üzere bulut teknolojilerinin gücüyle desteklenen tam bir self-servis veritabanı geçişi deneyimi sunmamıza bir adım daha yaklaşacaktır.

Size şu ana kadar sunduğumuz hizmetten gurur duyuyoruz ve Google Cloud ile bir sonraki bölümümüzün bir parçası olarak size hizmet vermeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz. 

Bu haber hakkında daha fazlası için, okuyabilir Bu yayını Google Cloud'un Amit Ganesh ve Dominic Preuss dan.

Best,
Yoni
& Yair

Alooma'nın kurucu ortakları

Kaynak: https://cloud.google.com/blog/topics/inside-google-cloud/google-announces-intent-to-acquire-alooma-to-simplify-cloud-migration



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.