Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Google Grupları ayarlarını 6 Mayıs 2019'dan itibaren değiştirmeye başlıyor

Google, Google Grup ları ayarlarını 6 Mayıs 2019 'dan itibaren değiştirmeye başlayacağını kullanıcılarına Gmail mesaj aracılığı ile  d...

...

Google, Google Grupları ayarlarını 6 Mayıs 2019'dan itibaren değiştirmeye başlayacağını kullanıcılarına Gmail mesaj aracılığı ile  duyurmaya çalışıyor. Bu mesajda şu şekilde açıklamalar yer alıyor.

Değerli Google Grubu sahibi veya yöneticisi,

Google Grupları'nın ayarlarında yapacağımız bazı değişiklikleri bildirmek istiyoruz.

Sizlerden gelen geri bildirimlerden hareketle, Google Grupları'ndaki ayarları 6 Mayıs 2019'dan itibaren güncelleyeceğiz. Bu güncellemeyle, grupların yönetim ve yapılandırmasını sizler için daha kolay hale getirmeyi hedefliyoruz.
Değişiklikler hakkında;
Çok sık kullanılmayan bazı ayarları kaldırırken, benzer ayarları bir araya getiriyoruz. Ayarlardaki değişiklikler hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Söz konusu değişiklikler 6 Mayıs 2019'da geçerli olmaya başlayacak. Ancak bunların tüm kullanıcılara yayılması 21 Mayıs 2019'u bulabilir.

Değişiklikler geçerlilik kazandığında, mevcut grupların ayarlarını yeni deneyimle eşleşecek şekilde otomatik olarak güncelleyeceğiz.


Önemli notlar
Bazı grup üyeleri, grup yönetimi özelliklerine olan erişimlerini kaybedebilir. Şu anki ayarlarınıza bağlı olarak, halihazırda belirli grup yönetimi özelliklerine erişebilen bazı grup üyeleri, bu erişimi kaybedebilir. Grup üyelerinin doğru erişim izinlerine sahip olduğundan emin olmak için 6 Mayıs 2019'dan önce gruplarınızı denetlemeniz ve ayarlarda gerekli düzenlemeleri yapmanız uygun olacaktır.

Şu an sahibi olduğunuz veya yönettiğiniz grupların ayarları güncellenerek yeni ayarlarla eşleşmesi sağlanacak. 
Not: Grup ayarlarınızı istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

6 Mayıs'tan sonra oluşturduğunuz gruplar, varsayılan olarak yeni ayarlara sahip olacak.
Değişikliklerin geçerlilik kazanmasından sonra gruplarınızı denetleyerek grup ayarlarının istediğiniz şekilde olduğunu doğrulamanızı öneririz.
Yardıma ihtiyaç duyarsanız, Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Google Grupları Ekibi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.