Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Türk Telekom’dan herkese 1 GB internet paketi!

Türk Telekom, ‘moduna göre özgürce müzik’ deneyimi sunan ve internet paketinden harcamayan müzik platformu Muud’u indiren mobil abonelerin...

...
Türk Telekom, ‘moduna göre özgürce müzik’ deneyimi sunan ve internet paketinden harcamayan müzik platformu Muud’u indiren mobil abonelerine 1 hafta boyunca geçerli olmak üzere 1 GB internet hediye ediyor. 31 Ocak 2019’a kadar devam edecek kampanya ile Türk Telekom aboneleri interneti özgürce kullanırken Muud ile milyonlarca şarkılık arşivinin keyfini ilk 1 ay boyunca ücretsiz yaşayacak.

Türk Telekom Muud ile 1 GB internet hediye!

Türk Telekom’un ‘moduna göre özgürce müzik’ deneyimi sunan müzik platformu,abonelerine internet hediye ediyor. Türk Telekom mobil abonelerinin internet paketinden harcamayan platform, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanı sunuyor.


31 Ocak 2019’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Muud’u indiren ve kayıt olan tüm Türk Telekom mobil aboneleri tarifelerine ek 1 GB internet kazanacak ve ilk bir ay boyunca platformda ücretsiz müzik dinleyebilecek. Uygulama kullanıcıları kampanya kapsamında kazandıkları interneti 1 hafta boyunca diledikleri şekilde kullanabilecek.

Günlük hayatın her anında müşterilerinin yanında olan Türk Telekom, müzik platformu ile müzikseverlere milyonlarca şarkılık sınırsız bir dijital keyif sunarken müzik dünyasındaki yenilikleri de abonelerine anında duyuruyor. Dijital dünyada giderek yaygınlaşan ‘kişiselleştirme’ konseptine uygun olarak tasarlanan uygulama ile müzikseverler bu zengin arşivi kendileri yönetiyor.


Muud Mobil Müzik Uygulaması Nedir? Bu bağlantı linkinden geniş detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:  https://shiftdelete.net/muud-ile-turk-telekomdan-herkese-1-gb-internet-paketi

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.