Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'teki Gizli Kategorileri Bulmanızı Sağlayan Chrome Eklentisi

Netflix oldukça popüler bir yayın platformu. Bu platformdaki binlerce yayın arasından aradığınıza ulaşmak her zaman çok kolay değil. ...

...

Netflix oldukça popüler bir yayın platformu. Bu platformdaki binlerce yayın arasından aradığınıza ulaşmak her zaman çok kolay değil.

Netflix kullanıcıları için ruh hallerine uygun yayını bulmak her zaman çok kolay değil. Bu gizli kodlar sayesinde ise işler biraz daha kolay hale geliyor.

Bazen çok fazla seçeneğin arasında kaybolmak ya da neye karar vereceğini bilememek oldukça normal. Bazen de insan ne istediğini bilmiyor. Bu yüzden, Netflix menüsünde uzun süre yukarı aşağı gezinip duruyoruz. 


Tecrübeli Netflix kullanıcıları, Netflix'in URL'lerinde kullanılıp çok spesifik bir kategoriye erişimi sağlayan kodlar olduğunu bilirler. Bütün URL'leri aramak, o URL'ler arasından seçim yapmak da ayrı zor; Netflix'te 15,000 civarında film grubu var.

Google Chrome tarayıcı uzantısı olan, Better Browse ise Netflix resmi sitesinin ana sayfasında bu gizli kategorileri görmeyi sağlıyor.

Daha fazla Netflix kategorisine göz atın

Netflix'in varsayılan 'Gözat' menüsünde görünmeyen yüzlerce gizli kategoriye sahip olduğunu biliyor muydunuz? Bu uzantı, izlemek istediğiniz filmleri bulmanıza yardımcı olan gizli kategorilerin listesiyle Netflix menü çubuğuna 'Tüm' gözat 'menüsünü ekler. Ana kategoriler için, adı arama kutusuna yazın ve doğrudan sayfaya gitmek için enter tuşuna basın (örn. "Action", "sci-fi", "dehşet"). Keşfedilecek birkaç başka kısayol da var; rastgele bir kategori seçmek için "rastgele" yazmayı veya kendi kişisel listenize doğrudan gitmek için "ben" yazmayı deneyin.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.