Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsun'da ertelenen konser 18 Kasım'da halkla buluşacak

Ertelenen Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Atatürk'ü Anma Özel Konseri, 18 Kasım 2018 Pazar günü saat 20:00'de AKM Büyük Sa...

...
Ertelenen Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Atatürk'ü Anma Özel Konseri, 18 Kasım 2018 Pazar günü saat 20:00'de AKM Büyük Salonda sanatseverle buluşacak

Hakkari'de mühimmatın infilak etmesi sonucu Samsun Valiliği tarafından, Atatürk'ü Anma Programı kapsamında, 10-11 Kasım 2018 tarihlerinde yapılacak Atatürk'ü Anma Konserleri ileri bir tarihe ertelenmişti.

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Atatürk’ü Anma Özel Konseri 18 Kasım 2018 Pazar günü Samsunlulara sunacak.


ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR
18 Kasım Pazar günü Atatürk Kültür Merkezi Büyük Salonda şef Nihat Gönül’ün yönetiminde saat 20:00’de başlayacak olan konserde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Solist Serkan Varol, Ata’ya Ağıt adlı eserini seslendirecek. Daha sonra Bülent Nuran’ın sunacağı ‘Mani oluyor halimi takrire Hicabım’ adlı eserden sonra koro, Atatürk’ün sevdiği Balkan ve Rumeli türkülerini icra edecek.

SANATSEVERLERİ BEKLİYORUZ
Konserin ikinci bölümünde ise solist Dilara Küçükkeskin ve Nihat Senen dörder eser seslendirecek. Koro Müdürü Kemal Yurt, “Her yıl saygıyla andığımız Atatürk’ün ölüm yıldönümünde koromuzun şefi Nihat Gönül yönetiminde sunacağı “Atatürk’ü Anma Özel Konseri”nde tüm Samsunlu sanatseverleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.