Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Duvar Kağıtları Uygulamasına Onlarca Yeni Duvar Kağıdı Ekledi

Duvar Kağıtları uygulamasını güncelleyen Google, Android kullanıcılarına onlarca yeni duvar kağıdı sunuyor. Birbirinden güzel duvar kağıtl...

...

Duvar Kağıtları uygulamasını güncelleyen Google, Android kullanıcılarına onlarca yeni duvar kağıdı sunuyor.
Birbirinden güzel duvar kağıtları ve gelişmiş özelliklerle ekranınızdan en iyi şekilde yararlanın. Kendi fotoğraflarınızdan bir tanesini, Google Earth koleksiyonundan bir resmi, Google+'dan bir manzara resmini ve diğer seçeneklerden birini belirleyin. Telefonunuzun kendi tarzınızı yansıtması için resimleri istediğiniz sıklıkta değiştirin.



Geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemileri Pixel 3 ve Pixel 3 XL’ı tanıtan Google, yeni akıllı telefonlarına özel olarak yeni duvar kağıtları da sunmuştu. Android’in sahibi olan şirket şimdi de Play Store’da bulunan resmi Duvar Kağıtları uygulamasını güncelledi ve 5 farklı kategoride onlarya yeni duvar kağıdını Android kullanıcılarının beğenisine sundu.

Manzara, doku, hayat, dünya ve sanat kategorilerine gelen duvar kağıtları, yüksek çözünürlükleri ve canlı renkleri ile hemen her kullanıcının beğeneceği türden. Yeni duvar kağıtlarındaki tek sorun, ‘yeni’ olduklarını gösteren herhangi bir sembole sahip olmamaları. Bu nedenle hangi duvar kağıdının yeni olduğunu öğrenmek için hafızanıza güvenmelisiniz.

Google, Duvar Kağıtları uygulamasını çok sık güncellemediğinden uygulamayı sık sık ziyaret ediyorsanız yenilikleri ve değişiklikleri kolaylıkla fark edebilirsiniz. Henüz Google Duvar Kağıtları uygulamasını denemediyseniz ve yeni duvar kağıtları ile telefonunuzun çehresini değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıdan uygulamayı indirebilirsiniz.

Google Wallpapers (Duvar Kağıtları) İNDİR

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.