Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Adsense Reklam birimine kaydolma

Google Blogger ile ücretsiz bir blog oluşturdu iseniz, Web ve Adsense kurallarına uyum sağlayarak kısa sürede Adsense reklam birimi  oluş...

...
Google Blogger ile ücretsiz bir blog oluşturdu iseniz, Web ve Adsense kurallarına uyum sağlayarak kısa sürede Adsense reklam birimi  oluşturabilirsiniz.
Bunun için özetlersek, 18 yaşını doldurmuş en az altı ay özgün blog makalesi düzenlemiş, seo kurallarını birazda olsun bilmeniz en önemli kurallar arasındadır. Adsense onayı alsanız dahi, Adsense kurallarını çiğnememeniz gerekir.
Elinizdeki altını muhafaza edercesine aynı özen ve dikkati göstermelisiniz. Gerekli özen ve dikkati göstermediğinizde elinizdeki kuş uçar gider. Bir daha elde etmeniz yıllarınızı alabilir. Hatta hiç alamayabilirsiniz! Lütfen bu konuyu basite almayın.

Bir Blogger olarak Adsense reklamı almak için şu adımları takip etmeniz gerekecektir.
1. Blogger kumanda panelinize giriş yapın.
2. Sol sütunda bulunan Kazançlar ismine tıklayın.
3. Adsenseye kayıt ol butonuna tıklayarak, isim, bölge, posta kodu, adrses, hesap no gibi nitelikli bilgileri doldurun. Bu bilgileri bitirdiğinizde gönder butonu ile işleme devam edin. İlgili bilgiler Google Adsense birimine ulşacak, gerekli tetkik ve incelemeden sonra tarafınıza mail ile posta sonuçlarını göndereceklerdir. Yapmanız gereken tüm işlem şimdilik bundan ibarettir. Artık sonuçlatı bekleme süreniz başlamış demektir.

Tutkunuzu kâra dönüştürün.  AdSense, web sitenize reklam yerleştirerek para kazanmanın ücretsiz ve kolay bir yoludur.

Nasıl çalışır?Sitenize reklam yerleştirmek kolay bir iştir: Bir tema seçin ve istediğiniz şekilde özelleştirin. Hepsi bu kadar. Biz kaliteli reklamlar gösteririz, siz para kazanırsınız.
Kontrol sizde.
Beğenmediğiniz reklamları engelleyin, reklamların nerede görüneceğini özelleştirin ve siteniz için en uygun reklam türlerinin hangileri olduğunu seçin. 
Sık sorulan sorular
Aynı sayfada iken alt kısımda bulunan SSS'lar kısmındaki bilgileri iyice okuyun anlamaya çalışın. Anlamadıklarınızı yorum kısmından sorun.
Adnan Güney diyor ki! Kategori veya etiketler de bulunan Adsense ismine tıklayarak, Adsense hakkında yazılan tüm makalelere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.