Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Rocket League, Bu Hafta Sonu Ücretsiz Oynanabilecek

'Arabalarla futbol oynamak' gibi fantastik bir fikirle piyasaya çıkan ve kısa sürede e-spor müsabakaları düzenlenecek kadar çılgı...

...
'Arabalarla futbol oynamak' gibi fantastik bir fikirle piyasaya çıkan ve kısa sürede e-spor müsabakaları düzenlenecek kadar çılgın bir ilgiyle karşılaşan Rocket League, bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabilecek.

Psyonix tarafından geliştirilen ve 2015 yılında piyasaya çıktığından beri popülaritesini hiç kaybetmeyen Rocket League, bu hafta sonu hem büyük bir indirime girecek hem de 4 gün boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek.

Oyunu denemek için tek yapmanız gereken 5 Temmuz tarihinde oyunun buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz Steam sayfasına gitmek olacak. Şu an için yaz indirimleri ile 15.50 TL'ye düşen oyun, yaz indirimleri bitince dahi indirimde olmaya devam edecek.

9 Temmuz tarihine kadar oyunu denemeye devam edebilirsiniz. Hatta Rocket League'i satın almaya karar verirseniz oyundaki ilerlerlemeniz de kaldığı yerden devam edecek. Bu 4 günlük süreçten aynı şekilde Xbox One sahipleri de yararlanabilecek. Eğer siz de Rocket League'i daha önce duymadıysanız hemen aşağıdan videosuna ulaşabilirsiniz.


Kaynak:https://www.gamespot.com/articles/free-steam-and-xbox-one-game-playable-this-weekend/1100-6460139/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.