Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome AMP Validator "AMP Doğrulayıcı" Uzantısı

Google Chrome AMP Validator "AMP Doğrulayıcı" Tarayıcı Uzantısı ile web sitenizdeki AMP hatalarını kontrol etmek için Adna...

...

Google Chrome AMP Validator "AMP Doğrulayıcı" Tarayıcı Uzantısı ile web sitenizdeki AMP hatalarını kontrol etmek için AdnanGüney.Com Web sitesindeki Chrome uzantısını yükleyip, AMP hatalarını  düzeltmeye başlayın.
AMP Validator, bir AMP sayfası olup olmadığını görmek için mevcut sayfayı kontrol eder ve ardından AMP doğrulayıcı üzerinden çalıştırır ve sayfa (yeşil) veya uzatma simgesi üzerinden başarısız olursa (kırmızı) rapor verir. Herhangi bir uyarı veya hata varsa, uzantı simgesinin altındaki sayıyı listeleyecek ve simgesine tıklamak, uyarıları ve / veya hataları gösterecektir. 
Önemli: Gerekirse açıklama metnini tekrar okuyarak anlamaya çalışın.

 Geçerli sayfa bir AMP sayfası değilse ve bir tanesi <link rel = "amphtml" href = "..."> üzerinden kullanılabilirse, uzantı simgesi mavi'ye döner ve simgeye tıklandığında bu sayfanın AMP sürümü yüklenir"Lütfen bu satırları iyice okuyarak anlamaya çalışın". Bu öğeyi yükleyerek, https://www.google.com/intl/tr/policies/ adresindeki Google Hizmet Şartları ve Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.
AMP sayfa belirteçleri:
1. Eklenti yüklendikten sonra, tarayıcı sağ üst köşede görülür.
2. AMP Validator, bir AMP sayfası olup olmadığını görmek için mevcut sayfayı kontrol eder. AMP doğrulayıcı üzerinden çalıştırır ve sayfanız AMP ile uyumlu ise simge (yeşil),  
3. AMP sayfa başarısız olursa (kırmızı),  uyarı verir. Uzantı simgesinin altındaki sayıyı listeleyecek ve simgesine tıklayarak, uyarıları veya hataları görebileceksiniz.
4. AMP Validator, Chrome uzantısını buradan yeni sekmede açın; Karşınızda aşağıdaki resim gibi bir sayfa göreceksiniz.
5. Sağ üstten ekle butonuna tıklayın. Eklenti Tarayıcınızın uzantılar sayfasına yüklenecektir.
6. Chrome Uzantılar sayfasına; Tarayıcı sağ üstte üç nokta tıkla → Diğer araçlar Uzantılar'dan, ulaşabilirsiniz

Chrome AMP Validator "AMP Doğrulayıcı" Uzantısını Google Web araçları Arama görünümü Hızlandırılmış Mobil Sayfalar ile birlikte nasıl kullanabiliriz? 

İlgili makalemiz'den takip edebilirsiniz.  Takip etme sistemlerini kullanarak en güncel makalelerden haberdar olun.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.