Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Adsense Eşleştirilen içerik reklam birimi nedir önemi ve nasıl oluşturulur

Adsense Eşleştirilen içerik reklam birimi, Eşleştirilen içerik, içeriğinizi site ziyaretçilerine tanıtmaya ilişkin basit bir yöntem suna...

...

Adsense Eşleştirilen içerik reklam birimi, Eşleştirilen içerik, içeriğinizi site ziyaretçilerine tanıtmaya ilişkin basit bir yöntem sunan ücretsiz bir öneri aracıdır.
 
Okurlarınızın ilgisini çekecek daha fazla içerek sunarak, sitenizin sayfa görüntüleme sayısını, sitenizde geçirilen süreyi, okurlarınızın sitenize bağlılığını, reklam gösterim sayısını ve nihayetinde reklam gelirinizi artırabilirsiniz.
Bu reklam birimi "Related posts" ilgili mesajlar, benzer yazılar veya şunlarda hoşunuza gidebilir eklentisine benzemektedir. Örnek Wordpress web sitemdekiEşleştirilen içerik reklam birimi görünümü.

Eşleştirilen içerik önerileri, konu benzerliğine dayalıdır ve okur için kişiselleştirilmiş şekilde sunulur. Yaptığımız denemeler, Eşleştirilen İçerik önerilerinin sayfa görüntüleme sayısını ortalama olarak %9, sitede geçirilen süreyi %10 oranında artırdığını göstermiştir. Inside AdSense blog yayınından daha fazla bilgi edinin

Eşleştirilen içerik birimleri sayesinde, önerilerin gösterileceği sayfalara siz karar verirsiniz. AdSense de sitenizdeki bu sayfaların okurları için en alakalı olan makaleleri tanıtır. Sitenize bağlı olarak önerileriniz arasında reklam göstermeniz de mümkün olabilir. Bu sayede sitenizden daha fazla para kazanabilirsiniz.

Eşleştirilen içerik birimleri hakkında bilinmesi gereken bazı önemli noktalar:

Eşleştirilen içerik birimlerinin alakalı içeriği kullanıcılarınızın dikkatine sunması, sayfa görüntüleme sayısının ve sitede geçirilen sürenin artmasını sağlayabilir.
Eşleştirilen içerik birimlerini, uygun olan sitelerinizde istediğiniz sayfalara yerleştirebilirsiniz.
Bu birimler; cep telefonları, tabletler ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir.
Makalelerinin büyük çoğunluğunda bir resim bulunmayan siteler için Eşleştirilen içerik birimleri yalnızca metin biçiminde görüntülenir.
Reklamlar yalnızca iyi para kazandırabilecek sitelerde kullanılır.
AdSense program politikaları, Eşleştirilen içerik birimleri içeren sayfalar için geçerli olmaya devam eder.
Bu politikalar, denemelerde kullanılmak için uygun değildir.
Eşleştirilen içerik kullanmaya uygunluk

Eşleştirilen içerik özelliği belirli yayıncılar tarafından kullanılabilir. Uygunluk sağlayabilmeniz için minimum trafik hacmi ve benzersiz sayfa sayısı koşullarımızı karşılayan bir siteye sahip olmanız gerekir. Bu koşulları, Eşleştirilen içeriğin ziyaretçilerinize kaliteli bir deneyim sunması için devreye soktuk. Eşleştirilen içerik birimleri oluşturmaya uygun olup olmadığınızı görmek için AdSense hesabınızda Reklamlarım sayfasını inceleyin.Sitenize bağlı olarak, uygunluğunuzu kontrol edin.

Eşleştirilen içerik birimi oluşturmak için aşağıdaki adımları uygulayın.

Yeni bir Eşleştirilen içerik birimi oluşturmak için:

AdSense hesabınızda oturum açın.
Soldaki gezinme panelinde Reklamlarım'ı tıklayın.
+Yeni reklam birimi'ni tıklayın.
Eşleştirilen İçerik'i seçin.

Eşleştirilen içerik için uygun olan sitelerinizi görmek isterseniz önizleme alanının üst köşesindeki açılır menüyü kullanın. Uygun siteler hakkında daha fazla bilgi
Eşleştirilen içerik birimine bir ad verin.

Kaydet ve kodu al'ı tıklayın.

Reklam kodunu kopyalayın ve onaylı sitenizdeki sayfalardan birinin HTML kaynak kodu içine yapıştırın. Eşleştirilen içerik birimini doğrudan makalenin altına (ekranın alt kısmı) ve bir reklam biriminin altına ya da üstüne yerleştirmeniz önerilir. Eşleştirilen içerik birimlerini yerleştirme hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki en iyi uygulamaları inceleyin.
Yaptığınız Eşleştirilen içerik ayarları sistem genelinde geçerli olana kadar Eşleştirilen içerik biriminizde standart reklamlar yayınlanabilir. Bunu önlemek için, kodu sitenize yerleştirmeden önce lütfen 15 dakika bekleyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.