Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10 Sonbahar Creators Güncellemesiyle İlgili Ciddi Şikayetler Gelmeye Başladı

Windows 10 Sonbahar Creators Güncellemesiyle İlgili Ciddi Şikayetler Gelmeye Başladı Dün yayınlanan Windows 10 güncellemesini yapan insan...

...

Windows 10 Sonbahar Creators Güncellemesiyle İlgili Ciddi Şikayetler Gelmeye Başladı

Dün yayınlanan Windows 10 güncellemesini yapan insanlardan bazıları, beklemedikleri hatalar ile karşılaştı.


Dün Windows 10’un ikinci büyük güncellemesi dağıtılmaya başladı. Sonbahar Creators Güncellemesi adı altında gelen bu yeni güncelleme yıl sonuna kadar bilgisayarlarınıza gelecek, ancak siz isterseniz manuel olarak da güncellemeyi indirebilirsiniz.

Güncellemeyi indirmek istiyorsanız aşağıdaki Makale linkini 
takip edebilirsiniz, ancak öncekle bu haberi okumanızı öneririm.

Windows 10 Fall Creators Update 1709 Sürüm 16299.19 İş Derlemesi Sürüme Yükseldi


Ortada dolaşan yeni söylentilere göre Windows 10 Sonbahar Creator güncellemesinin ardından pek çok kişinin bilgisayarında sıkıntılar oluşmaya başladı. Bu durum kaç kişiyi etkiledi bilmiyoruz, ancak okuyuculardanalınan bilgilere göre, güncelleme yüklendikten sonra bilgisayar sıfırlanmış olarak geliyor. Yani tüm dosya ve uygulamalarınız siliniyor. Bu sorun şu an çözüldü mü ya da kaç kişinin başına geldi bilmiyoruz, ancak bu sorundan dolayı önemli dosyalarını kaybedecek milyonlarca insan olabilir.

Aranızda Windows 10 Sonbahar Creators güncellemesini yapan var mı? Varsa da işletim sistemine dair deneyimleriniz nasıl oldu? Yukarıda belirttiğimiz gibi veya başka türlü bir hatayla karşılaştınız mı? Deneyimlerinizi yorum yazarak bizimle paylaşabilirsiniz. Bu sayede güncelleştirmeyi indirecek kişiler de neyle karşılaşacaklarını daha iyi bilebilirler.

Özel not:Windows 10 Güncellendikten sonra 20 GB yaklaşık bir dosyada bir önceki verilerinizi yedekliyor. Eğer bilgisayaraınızda depolama alanı için yer açma sırasında bu bilgileri silmedi iseniz tekrar eski durumuna geri yükleyebilirsiniz. Bende güncelleme yapanlardan biri olarak sorun yaşamadım. Ancak SSD kullandığımdan ve depo alanım 128 GB olduğundan dolayı 20 GB yedeklemeyi sildim. Önerim depolama yeriniz müsaitse siz silmeyin. Ne olur ne olmaz eski Windows yapılandırmasına geri dönmek isteyebilir,

Diğer çekici makaleleri web sitemden de takip edebilirsiniz.

👀 ilgili Makaler:

Windows 10 Denetim Masası Komutlarına Kısa Yoldan Ulaşma

Windows 10 Masaüstü Simgelerini Bulma Ve Düzenleme

Windows 10’U Yüklemek İçin Son Şansınız Ücretsiz İndirin

Windows 10 Yükleme Medyası Oluşturma

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.