Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Tarayıcı Kapanmıyor İnatcı İletiden Kurtulma

Chrome tarayıcınızda, çok sevdiğiniz bir filim , dizi , ararken tarayıcı yeni sekmede açılan istem dışı mesajı kapatamıyor, diğer açık s...

...
Chrome tarayıcınızda, çok sevdiğiniz bir filim, dizi, ararken tarayıcı yeni sekmede açılan istem dışı mesajı kapatamıyor, diğer açık sekmelere giriş yapamıyorsanız okumaya devam edin.

Chrome tarayıcınızda, çok sevdiğiniz bir filim, dizi, ararken tarayıcı yeni sekmede açılan istem dışı mesajı kapatamıyor, diğer açık sekmelere giriş yapamıyorsanız okumaya devam edin. Google Chrome, Dünya üzerinde kendini kanıtlamış birinci sıralarda kullanıcı kitlesine sahip bir tarayıcıdır. Daha hızlı ve kararlı sürüm olan, Google, Chrome Tarayıcınızın son sürümünü kullanıp kullanmadığınızı kesinlikle kontrol etmenizi öneririm. 11.05.2016 tarihi itibari ile Google Chrome tarayıcı son sürüm bilgisi 50.0.2661.94 m, olarak çalışmaktadır. Yeni sürüm Google Chrome tarayıcıya sahip değilseniz, bilgisayarınız, telefonunuz ve tabletiniz için, Hızlı, Güvenli ve ücretsiz bir web tarayıcı, ( Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP 32-bit için ) Google Chrome’u İndirin.

Yoğun geçen bir iş hayatınızın sonunda, filim veya dizi izlemek için tarayıcınızda gezinirken karşınıza istem dışı kapanmayan ve diğer sekmelere tıklamanızı engelleyen inatçı bir sayfa gelebilir. Hatta bu inatçı sayfadan kurtulmak için hemen bilgisayarı kapatmak isteyebilirsiniz. Ancak bu tür ilgisiz inatçı istenmeyen sayfalardan bilgisayarınızı kapamadan da kurtulabilirsiniz!


Filim ararken karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkabilir. Bu sayfayı kapatamaz, diğer sekmelere geçemezsiniz. Sinirlenip bilgisayarınızın hemen kapatarak yeniden başlatmak istemi aklınıza gelir. Bilgisayarınızı kapatma yerine aşağıda verilen açıklamaları takip edebilirsiniz.

Bilgisayarınızı kapatma yerine aşağıda verilen açıklamaları takip edebilirsiniz.

Acil durumda Chrome Tarayıcınızı kapatma ile ilgili adımlar

Chrome tarayıcıyı kapatma uygulaması :

1. Yukarıda verilen resimde ilgili adımlar gösterilmiştir. Bu adımları kullanabilmek için ;

2. Bilgisayar, saat göstergesinin hizasında bulunan yatay renkli Görev çubuğuna "sağ clik" tıklayın. Açılan pencerede Görev yöneticisine tıklayın.

Bilgisayarınızın, saat göstergesinin hizasında bulunan yatay renkli Görev çubuğuna tıklayın. Açılan pencerede Görev yöneticisine tıklayın.

Bilgisayar görev yönetici penceresi

3. Chrome tarayıcı ismine tıklayın ve sağ köşedeki, Görevi sonlandır butonuna tıklayarak tarayıcınızı kapatabilirsiniz.

4. Tarayıcınızı yeniden açın. Chrome tarayıcı beklenmeyen bir şekilde kapandığı için geri yükleme yapılıp, yapılmayacağı konusunda bir ileti mesajı verecektir. Geri yükleme yapmayarak tarayıcınızı kullanmaya devam edin. 

5. İstem dışı olarak açılan tarayıcı penceresinin linkini tarayıcı penceresinden kopyalayıp ayrıca bir daha kesin karşınıza çıkmaması için, virus programlarının istenmeyen web penceresine ekleyerek tamamen de engelleyebilirsiniz.

Kişisel Chrome deneyimlerinizi tüm cihazlarda yaşayarak elinizin altında tutabilirsiniz. Web tarayıcınız her zaman yanınızda olsun. Chrome tarayıcınız ile oturum açarak, yer işaretleri, uygulamalar, geçmişiniz ve diğer ayarların tüm cihazlarınızda olmasını sağlarsınız.

Bir cihazda yaptığınız herhangi bir değişiklik, diğerlerinde de güncellenir ve bilgisayarınıza bir şey olsa dahi, Chrome tarayıcı öğeleriniz güvende kalır. Bu sizin web'iniz. Yanınızda taşıyın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.