Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix Web Sitenize Header Başlık Resmi Ekleme

Wix ile oluşturulmuş web sitenize başlık resmini nasıl ekleyebilirsiniz? Wix web sitenizin başlık " header " alanı web sitenizd...

...

Wix ile oluşturulmuş web sitenize başlık resmini nasıl ekleyebilirsiniz? Wix web sitenizin başlık "header" alanı web sitenizde dikkat çeken önemli bir tasarım alanıdır. Wix web magazasında bulunan birbirinden güzel ücretsiz resimlerden birini seçerek sitenize ekleyebilirsiniz. Wix sitenizde bu işlemi yapabilmeniz için öncelikle Wix web sitesine üyelik girişi yapmalısınız.

Wix sitesine giriş yaptığınız da “Yeni kullanıcıyım” veya “Mevcut kullanıcıyım” seçeneklerini kullanarak üyelik işlemlerini başlatabilir, ayrıca Facebook ve Google gibi Sosyal platformlar ile de direk giriş yapabilirsiniz. Wix site abonelik işlemleri için aşağıda verilen giriş penceresini inceleyin.


Wix site üye giriş pencesi

Wix Header Başlık Resmi Ekleme Uygulaması :

1. Wix sitesine giriş yapın.

2. Web sitenizi açın ve sol taraftaki “Ekle” artı simgesine tıklayıp, “Görüntü” ismine tıklayın.

3. Sağ tarafta açılan ilk sıradaki, “Görüntü yükleme” seçeneğini açın.


Görüntü yükleme penceresi

4. Görüntü yükleme penceresi açıldığında, menüden “Free from Wix” ismine tıklayın. Sol tarafta, “All” tüm görüntülerden veya alt kategorilerdeki diğer resim başlıklarından birini seçerek görüntünüzü web sitenize eklemek için “Upload” yükleme penceresine tıklayarak taşıyın.

5. Resimleri önizlemek için, resim üzerine gelin ortasında artı mercek iconu üzerinde mausu yanaştırarak seçeceğiniz resminizi büyük izleyin.

6. Beğendiğiniz görüntüyü seçip, tıklayarak veya üst kısımda Turuncu renkli “Upload Images” butonuna tıklayın.



Resim görüntülerini “Upload” yükleme penceresi


7. Yukarıda anlatılanları takip ederek eklediğiniz resminizi tema ebatlarınıza göre yatay ve dikey kenar çizgilerinden tutarak boyutlandırın. İşlemleriniz bittiğinde önizleme yapın kaydedin ve yayınlayın. Tüm işlemler bittiğin de yukarıda gördüğünüz ilk resim gibi artık bir başlık resminiz olacaktır.

Ayrıca, Wix kategorisindeki diğer makaleleri de okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.