Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

CCleaner PC Optimizasyon Proğramı İndir

CCleaner v4.19, Bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silip sisteminizde kapsamlı bakım yaparak daha fazla istikrar ve performans s...

...
CCleaner v4.19, Bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silip sisteminizde kapsamlı bakım yaparak daha fazla istikrar ve performans sağlayan proğramın, ücretsiz yeni sürümü ile daha fazla istikrar ve hız sağlayın. Sistem temizliği konusunda dünya üzerinde birçok insanın bir numaralı tercihi olan CCleaner bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanmanız gereken en temel bakım araçlarını içerisinde yer almaktadır. Bilgisayar Sistem temizlik ve bakımına önem veren tüm kullanıcıların öncelikli tercihi olan CCleaner'ı kullanmasını tavsiye edebilirim. CCleaner’in yeni sürümünü kendi sitesinden indirip, bilgisayar veri atıklarınızı hemen temizlemeye başlayabilirsiniz. CCleaner proğramını nasıl kullanacağız ? Proğram her ülke dilinde yazılmış olması ve kullanımı çok basittir. CCleaner proğramı bilgisayarınızda daha önceden kurulu ise güncelleme sekmesinden yeni versiyonu kurmak için çalıştırın.
Ücretsiz kullanabileceğiniz proğramın size sunduğu hizmetler;
  • Gelişmiş Hız ve Güvenlik.
  • Bilgisayarınızın hızlı çalışmasını sağlamak için sistem temizliği.
  • Gizlilik Koruması.
  • İnternet veri geçmişini silerek, Kimlik hırsızlığına karşı koruma için temizleme.

CCleaner proğramınız yoksa aşağıdaki bağlantıyı kullanarak açılan penceredeki ilk ücretsiz sütun altında Piriform.com  yazan isimden CCleaner proğramını hemen İndirin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.