Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogger Tüm Görünümleri Gizle

Dinamik Blogger , Ana sayfa menü çubuğunda mevcut olan 7 ad. görünüm biçimlemesinin tümünü gizleyip, görünüm seçiminize bağlı olarak Dina...

...
Dinamik Blogger menü çubuğu
Dinamik Blogger, Ana sayfa menü çubuğunda mevcut olan 7 ad. görünüm biçimlemesinin tümünü gizleyip, görünüm seçiminize bağlı olarak Dinamik Blogger menü çubuğunuzun farklı ve sade görülmesini sağlayabilirsiniz. Blog şablon kodlarınıza ekleyeceğiniz CSS kod yardımı ile, Dinamik Blogger, Classic, Flipcard, Magazine, Mosaic, Sidebar, Snapsnot, Timeslide, gibi 7 ad görünümü gizleyerek tek görünümden oluşan farklı bir blog formatı kullanarak özelleştirmeniz mümkündür. Dinamik Blogger okuyucu kitlenizin blog'unuzu tek bir görünümde izlemesini düşünebilirsiniz. Bu düşünceden hareket ederek blog'unuza ekleyeceğiniz CSS kodları ile düşüncelerinizi harekete geçirmenin zamanı geldi demektir. 
Yukarıda görülmekte olan resim, mevcut blogunuzun şu andaki varsayılan görünümünü yansıtmakta olup, aşağıdaki resimdeki gibi bir menü çubuğu kurulabilir. Şimdi yapılacak işlemleri aşağıda adım adım inceleyelim.
Dinamik Blogger menü çubuğu görünümlerini gizlemek
Dinamik Blogger tüm görünümleri menü çubuğundan gizleme :
1. Blogger kumanda paneline giriş yapın.
2. Şablon → Özelleştir → Gelişmiş → CSS ekle seçeneği ile aşağıdaki kodları ekleyin.
#views{
display: none !important;
} 
#header #pages, #header #pages:before{
border-left: 0px !important;
}
3. " } " Bu işaretten sonra enter çekin blog'u kaydedin.
Tüm yaptıklarınızın sonuçlarını izlemek için blog’unuzu önizleme yaptığınızda ana sayfa menü çubuğunda Dinamik Blogger diğer görünüm seçeneklerinin yok olup, gizlendiğini göreceksiniz.
Ayrıca okuyun ⇒ Dinamik Blogger kategorisindeki diğer yazılar...

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.