Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast Free Antivirus 2014.9.0.2021 İndir

Ücretsiz Avast Free Antivirus 2014 sürümünü kurarak kişisel bilgisayarınızı koruma altına alıp, farkında olamadığınız Antivirus saldırıl...

...
Avast Free Antivirus yükle
Ücretsiz Avast Free Antivirus 2014 sürümünü kurarak kişisel bilgisayarınızı koruma altına alıp, farkında olamadığınız Antivirus saldırılarını önleyip dosya kilitlenmesi, pc açılamama sorunları yaşamayın. Dünya genelinde 219 milyon kişinin korunduğu kullanımı kolay ücretsiz proğramı kullanmak çok kolaydır. Proğramı indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda tek yapmanız gereken işlem e-mail bilginizi girerek bir yıllık ücretsiz lisansdan yararlanmanızdır.

Lisans süreniz bitiminde tekrar email bilginizi girerek bir yıl daha hak kazanmış olursunuz.
Her yıl yapacağınız e-mail güncellemesi ile istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Free Antivirus Avast Home Edition kişisel ev kullanıcıları için idael bir proğramdır. Bir iş yeri, fabrika çalıştırmıyorsunuz. Bu nedenle Ücretsiz Avast Free Antivirus proğramı kişisel bilgisayarlar için yeterli kapasiteye sahiptir. Saldırı tespit sistemi (Intrusion Detection System) ile Network güvenliğinizi sağlıyor. Kendini otomatik olarak güncelleştirebilen Avast, 64-bit Windows işletim sistemlerini de desteklemektedir.
Ücretsiz Avast Free Antivirus 2014 sürüm İndirme linki ile bilgisayarınızı güvende tutun.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.