Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Uygulamanızı Yönetin Chrome Web Mağazası

Chrome Web Mağazasından yüklediğiniz uygulamalar, bazen tarayıcınızı sildiğinizde görülmeyebilir. Yüklediğiniz tüm uygulamaları tek bir ...

...
Chrome Web Uygulamalarım görülmüyor çözüm
Chrome Web Mağazasından yüklediğiniz uygulamalar, bazen tarayıcınızı sildiğinizde görülmeyebilir. Yüklediğiniz tüm uygulamaları tek bir sayfada görebilmek için çözüm yolu vardır. Daha önceden yüklediğiniz uygulamaların bazılarının çalıştığını, ancak bazılarının da görülmediği farkedebilirsiniz. Çok doğal olarak Chrome tarayıcınızı her hangi bir nedenden dolayı silme esnasında bazı uygulamalar arka planda çalışıyor olabilir. Bu çalışma esnasında farklı bir proğram kullanarak bilgisayar önbellekte bulunan date verilerini farkında olmadan kaldırmış olabilirsiniz. Arka planda çalışmakta olan proğramları silemeyeceğinizden dolayı, sildiğiniz veriler ile silemediğiniz veriler arasında bir çelişki yaşarsınız.
Ayrıca okuyun ⇒


Böyle bir ikilem yaşadığınızda aşağıda verdiğim linke tıklayarak eklediğiniz tüm uygulamaları bir sayfada görerek aktif olmayan uygulamayı tekrar çalıştırabilirsiniz.
Google Chrome Web Mağazasından kurduğunuz uygulamalarınızı görebilmek ve tekrar çalıştırabilmeniz için buradaki bağlantıyı kullanın.
Sizde Google Chrome uygulamaları ile ilgili böyle bir sorunu çözebilmeleri için yazıyı arkadaşlarınız ile paylaşarak yardımcı olun.
Daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, Sidebar → Kategoriler → Chrome tarayıcı uzantıları ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.