Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Güncellendi 33.0.1750.146 m

Google Chrome tarayıcı 33.0.1750.146 m, yeni sürüm güncellemesine geçti. Bilgisayar tarayıcınızın otomatik sürüm güncellemesini kontrol e...

...
Google Chrome yeni versiyonu
Google Chrome tarayıcı 33.0.1750.146 m, yeni sürüm güncellemesine geçti. Bilgisayar tarayıcınızın otomatik sürüm güncellemesini kontrol edip, yeni sürümü kullanabilirsiniz. Bilgisayarımızın sağlıklı çalışması için, işletim sistemi yeni sürümlerini kontrol ederek daha hızlı ve istikrarlı olmasına dikkat etmek zorundayız. Günlük yaşantımızda tarayıcılar en çok kullanılan araçlar olduğu unutmamak gerekir.

Google Chrome
Geliştiriciler tarayıcı güncellemelerini, yeni bir uygulama ekleme veya eksik bir uygulamayı düzeltmek amacı ile devamlı yeni sürümler ile güncellerler. Yeni sürüm ve versiyon güncellemelerini rakam ve harflerden anlayabiliriz. Google Chrome tarayıcınızı ayarlar kategorisi, Google Chrome hakkında sekmesine tıklayarak yeni sürüm veya yeni versiyonu güncelleyebilirsiniz. Google Chrome tarayıcı kullanmanın zevkini yaşayın. Google Chrome Tarayıcı Sürüm Bilgileri.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.