Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Ürünlerine Hızlı Ulaşım İpuçları

Google Gmail hesabınız varsa, Google Ürünlerine ihtiyaç duyduğunuzda çok hızlı ulaşarak işlerinizi kısa zamanda yapabilirsiniz. Kullandığı...

...
Google ürünlerine nasıl ualaşırım
Google Gmail hesabınız varsa, Google Ürünlerine ihtiyaç duyduğunuzda çok hızlı ulaşarak işlerinizi kısa zamanda yapabilirsiniz. Kullandığınız veya kullanacağınız birçok Google ürünü mevcuttur. Bu ürünlere katılım sağladı iseniz, Google hesabınız ile hepsine giriş yaparak zamandan tasarruf sağlamak kolay ve işlevsel bir durumdur.
Örneğin; blog’unuza, Özel Arama Motoru , Görsel arama, Picasa veya Google Dökümanlar gibi uzantı ve eklentileri eklemiş olabilirsiniz.
Google Ürünlerine katıldığınızda katıldığınız ürünleri yukarıda gördüğünüz resim görseli şeklinde görerek kullanmak istediğiniz ürünü hemen açarak kısa sürede ulaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Google Chrome yeni arayüze geçtiğini biliyor ve kullanıyoruz. Tarayıcı sekmesinde sol kısımda bir tane ve sağ profil resminizin yan tarafında bir tane olmak üzere iki adet hızlı kullanım iconları mevcuttur.
Sol tarafta yer alan Uygulama iconu Chrome Web Mağazasından eklediğiniz uzantı ve eklentilerin kısa yollarını barındıran alandır.
Profil resminizin yanındaki uygulama ise direk Google ile olan ilişkilerinizin barındırıldığı yerdir. Dikkat ederseniz iki ayrı uygulama sekmesi mevcuttur.
Her iki uygulama sekmesi Google güvenlik ve emniyeti ile korunurlar.
Google hesabı ile kullanılan tüm ürünlerinize nasıl ulaşacağız :
→ Google profil hesabınızı gösteren sağ üst kısımdaki uygulamalar iconunu iconuna tıklayın.
Resim 1. Google Chrome Uygulamalar iconu

→ Daha fazlası yazısına tıklayın
Resim 2. Google uygulama ekranı daha fazlası seçeneği

Google uygulamalar ile Google ürünlerine ulaşım
Artık Google için katılım sağladığınız her ürününü toplu halde görebilir kullanmak istediğiniz sekmede icona tıklayarak çok kısa sürede Google Ürününüze ulaşabilirsiniz.
Yukarıda verdiğim ilk resimde katılım sağlanan Google Ürünler Topluluğu görülmektedir.
Google ChromeUygulamalar nerededir inceleyin

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.