Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adsense Yeni Ana Sayfa Tanıtımı

Google Adsense yeni Ana Sayfasını tanıtımına başladı. Blogger kumanda panelinde Kazançlar sekmesinde Adsense hesabınıza giriş yaptığınızda...

...
Adsense Yeni Ana Sayfa Tanıtımı yaparak yayıncılar ile bütünleşmeye çalışıyor.
Google Adsense yeni Ana Sayfasını tanıtımına başladı. Blogger kumanda panelinde Kazançlar sekmesinde Adsense hesabınıza giriş yaptığınızda sizi karşılayan bir mesaj penceresini göreceksiniz. Adsense yeni tanıtım penceresinde şu şekilde anlatım bulunmakta.

Yeni AdSense ana sayfası tanıtımı. "Bize ilettiğiniz görüşler doğrultusunda, AdSense hesabınızın "Ana Sayfa" sekmesine yeni bir görünüm kazandırdık. Giriş yaptığınızda, önemli günlük bilgilere odaklanmış, daha anlaşılır ve daha modern bir tasarımla karşılaşacaksınız. Bu yeni deneyimin zaman tasarrufu sağlamanıza ve hesabınızı daha verimli şekilde yönetmenize yardımcı olmasını umuyoruz."

Adsense yeni ana sayfa
Aşağıda "Yeni ana sayfayı deneyeceğim"i tıklayarak yeni ana sayfayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra eski ana sayfaya ihtiyaç duyabileceğinizi düşünüyorsanız endişelenmeyin. Dilediğiniz zaman eski sürüme geri dönebilirsiniz. 
⟲ Bu pencereyi bir daha gösterme, Merak ediyoruz ve “Yeni ana sayfayı deneyeceğim” sekmesine tıklıyoruz. Son zamanlarda birçok değişimler söz konusu olduğundan neler olduğunu görmek lazım.

Adsense ana sayfasının gadget biçimindeki sayfa küme görünümü
Yeni ana sayfa Adsense’nin bir önceki farklı sekmelere tıklayarak ulaştığınız bilgileri şimdi tek sayfada tüm bilgilerin toplanmasından ibaret.Yani bir sayfada şu seçenekleri görebiliyorsunuz.
  • Tahmini kazançlar 
  • Performans - bugün şimdiye kadar 
  • En iyi ülkeler 
  • En iyi platformlar 
Yukarıda her bir kategori alt kategorileri ile kümeleştirilerek tek sayfadan ulaşım kolaylaştırılmış. Ana sayfaya dikkat ederseniz Blog gadget ekleme seçeneklerine çok banzemekte. Yan yana ve alt alt alta dizilenmiş gadgetler görüntüsü vermekte. Her küme içinde ulaşmak istediğiniz bilgilere verilen linklere tıklayarak gitmeniz mümkün.
Yeni Adsense Ana Sayfa görünümüne geçmek için blog kumanda paneli kazançlar sekmesine tıklayarak Adsense hesabınıza giriş yaptığınızda size karşılayan yeni ekranı göreceksiniz.
Adsense, yeni ana sayfa görünümünü diğer sekmeler ile bir araya getirilerek daha işlevsel bir kullanım sunmuş.Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

7 yorum

  1. Blogum (fazlikoksal.blogspot.com) Dinamik Görünümde. Bugüne kadar görünümde bir sorun yoktu. Ancak bugün, heceler bölündü. Yardım istemek amacıyla blogunuza baktığımda aynı sorunun sizde de olduğunu gördüm.. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @FAZLI KÖKSAL:
      Bey merhaba, Blogger Geliştiricileri yaklaşık bir hafdadır çalışma yapıyorlar.Gadget ekle kısmını açtığınızda değişim gösteren resimlerden anlayabilirsiniz. Dolayısı ile şablon ayarlarında da değişimler oluşuyor.Sorunun çözümü ise tüm yazılarınızı ctrl+a ile seçin sağ üst kısımda T harfini göreceksiniz (Biçimlemeyi kaldır) tıklayın eklediğiniz yazı değişecektir. Yazı ayarlarını kumanda paneli içinde iken yapabilirsiniz. Benim blog'um da da mevcuttur. Ben yazı editörü olarak Google Drive Dökümanlar kullanıyorum.Font ayarlarını Blog şablon font ayarları ile eşleşecek biçimde uyguluyorum.Ama zaman zaman bebimde gözümden kaçan kısımlar oluşabiliyor.Sorun devam ederse tekrar görüşmek üzere.

      Sil
    2. @FAZLI KÖKSAL
      Bey merhaba, yorumlarınızda sorunun çözüldüğünü kontrol edin lütfen.Ben baktım şu anda çok doğal görülüyor.

      Sil
  2. gayet güzel olmus kullanıyorum ve memnunum konuların için sagolasın takip edilmeye değer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Tıkırov cw :
      Merhaba, Biraz geç de olsa Dinamik Blogger gelişiminde olması gereken uygulama yeni yapıldı.Yeni çalışmaların devam edeceğini umuyorum. Yorum için teşekkür ederim.

      Sil
  3. Bence yeni görünüm daha iyi oldu başarılarının devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Halil Bilgili :
      Bey merhaba, evet yeni görünüm daha işlevsel bir uygulama olmuş.Bu arada yeni Adsense onayınız tekrar hayırlı olsun.Görüşmek üzere.Başarılar dilerim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.