Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Yeni Yorum Ayarlarını Etkinleştirme

Blogger blog yeni yorumları etkinleştirme ve kullanma. Google+ için Blog yeni yorumlar penceresini bir tıklama ile basit bir şekilde e...

...

Blogger blog yeni yorumları etkinleştirme ve kullanma. Google+ için Blog yeni yorumlar penceresini bir tıklama ile basit bir şekilde etkinleştirme konusunu sizlere anlatmıştım. Birçok blog yazar arkadaşım Google+ yorumlar sekmesini nerden etkinleştirileceği ve nasıl kullanıldığı konusunda tereddütleri devam etmektedir. Google+ yorumlar sekmesi hakkında gelişim aşamasında bazı eksiklikler yaşandığı konusunu daha önce belirtmiştim.

Hatta bazı arkadaşlar yorum penceresinin görülmediğini belirtmişti. Yorum penceresinin görülür yapabimek için yapılaması gerekenleri yazmıştım. Aşağıdaki anlatılan konular size yardımcı olacak bağlantılar sağlamaktadır. Bu bağlantıları inceleyerek tüm ayarlarınızı özelleştirebilirsiniz.

Blogger Yeni Yorum Ayarları

1. Google+ yeni yorum ayarları

2. Google+ yorumları yanıtlama

3. Google Topluluklar bildirimlerinden dolayı bunalan arkadaşlarımız oldu. Bu nedenle istemeden tanıdıkları ve sevdikleri topluluklardan çıkanlar olmuştu. Aslında Topluluk yayınlarında geri bildirim ayarlarını bir tıkla durdurarak topluluktan çıkmadan izleme şansınız var. Nasıl mı? aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Google+ Topluluk bildirim ayarları’ nı okuduğunuzda sevdiğiniz Toplulukları terk etmeden tekrar katılabilir istediğiniz zaman Topluluk paylaşımlarını izleme seçeneğini kullanabilirsiniz.

3. Blog yazılarınızda, ( Google+ Çevrelerden bahsetme ) sevdiğiniz kişilerden bahsederek onlara yazdıklarınızı ulaştırmanız da çok kolaydır.

4. Yazılan yorumları nasıl cevaplayacağız? Yorum cevaplama hataları nelerdir?

Blogger, Google PlusYorum Ayarları Nasıl Etkinleştirilir?

Blogger kontrol paneline giriş yapın

Google+ sekmesine tıklayın

→ Sağ tarafta “ Bu blogda Google+ yorumları kullan “ yazısının yanındaki kutuyu işaretleyin. Google+ yeni yorumlar sekmesini artık kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.