Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yorumları Cevaplama Hataları

Blogger blog yazılarınıza, okuyucularınız yorum yazdıklarında, yorumları onayladınız. Hemen akabinde cevap yazmak için açtığınız link ile,...

...
Blogger Blog yorum hataları
Blogger blog yazılarınıza, okuyucularınız yorum yazdıklarında, yorumları onayladınız. Hemen akabinde cevap yazmak için açtığınız link ile, cevap yazısını yazıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Yazdığınız yorum, okuyucu ile irtibat kurmayacak bir yorum olarak kalacaktır. Neden ?
1. Yazılan yoruma cevap verirken, “Reply” Cevap sekmesine tıklamadan yorum yazıyorsanız, bu yorumun okuyucunuzla hiçbir alakası olamayacağını bilmelisiniz.
2. “Reply” Cevap sekmesine tıklamadan, yapılan yorumlar, yazının dışında sadece size ait bir yorum olarak değerlendirilir. Okuyucunuza yorum ile ilgili bir cevap yazısı gitmez. Bu tarz bir uygulama içinde yorum yaptı iseniz yorumlarınızı en kısa zamanda yenileyin.
Yorumlara nasıl cevap yazacaksınız ;
a. “Reply” Cevap sekmesine tıklayın ve yorumunuzu yazın.Yayınla sekmesi sonucu okuyucunuza ileti gidecektir. Burada dikkat edilmesi gereken bir konu daha var.
b. Okuyucunuz, e_posta yolu ile abone ol yazısına tıklamadı ise okuyucunuzda cevabı alamayacaktır.
c. Yorumu yazan kişinin e_posta yolu ile abone ol  sekmesine tıklaması gerekir.
Sonuç :
Okuyucu kitlesinin e_posta yolu ile abone ol sekmesine tıklayarak yorumu göndermesi gerekmekte, sizinde, “Reply” Cevap sekmesine tıklayarak cevap yazmanız şarttır. Her iki eşleşme sonucu mesajlar gereken yerlere ulaşır.
3. Emaillerinizi kontrol edin. Yazdığınız cevap, görüntü olarak alt alta aynı hizada ise bu mesaj yanlıştır.
4. Doğru mesaj bir satır başı yana kaymış olmalıdır.

Örnek resim aşağıda verilmiş olup,büyüterek inceleyebilirsiniz

2 yorum

  1. hep yanlış yapmışız yeni bişeydaha öğrendik . silelimmi eski yazdıklarımızı düzeltelimmi abi .:??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @İbrahim AKKAYA;
      Hayır silmeyin, yazdıklarınız arama motorlarınca okunan bilgiler.Blogunuzun hatalı bir blog olarak imzalanması doğru olmaz.okuyucularınıza verdiğiniz cevaplar zaten size yönelen cevap olarak olarak gmail dönüşümü olarak size gelir.Yani cevapsız bir yorum olmuş olur.Bunun yerine yazdıklarınızı kopyalayarak Reply sekmesine tıklayın ve yapıştırın.gönderin.Biraz geç bir cevap da olsa sonunda doğru olan cevap şeklidir.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.