Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google+ Yorumları Yanıtla Eklentisi

Google+ yorumlar kısmında uzun zamandır dikkatimi çeken konu “ Yanıtla ” seçeneği uzun zamandır var. Bu konuda yazı yazmak istedim hep un...

...
Google+ Yanıtla Eklentisi
Google+ yorumlar kısmında uzun zamandır dikkatimi çeken konu “Yanıtla” seçeneği uzun zamandır var. Bu konuda yazı yazmak istedim hep unuttum.Sizlerinde belki dikkatini çekti, fakat bakmadınız.Google+ Yanıtla eklentisi gerçekten güzel olmuş.
Eklentiler güzel.Peki eksik olan birşeyler var mı ? Var tabi. Ticari rekabetden dolayı

olsa gerek, birçok Sosyal Medya sitesinde halen Sosyal paylaşım iconlarını göremiyoruz.
Örneklersek ;
1. Facebook 2. Pinteres 3. Twitter vs.
Bu doğru mu, diye kendime sorduğumda ? Kesinlikle doğru değil. Fakat Global Dünyadan bahsettiğimizde, teknoloji ve paylaşım ön plana çıktığında bu konuların aşılması gerektiğini savunuyorum. Hatta taraflı ve tekelci siteleri incelemeden çoğu kez siteden ayrılıyorum. Bu benim için sorun olmuyor. İstedikleri kadar tekel oluştursunlar kurduğum paylaşım eklentileri ile rahatlıkla istediğim yere gönderebiliyorum.
Gelelim Google+ Yanıtla paylaşımına. Yeni bir yorum kutusu açmak yerine, Yanıtla sekmesine tıkladığınızda size mesaj gönderen kişinin Google profiline bağlantılı olarak ve karşıdaki kişiye hedefleyen bir link ile karşımıza çıkması da teknolojinin yerinde kullanılmasını ifade ediyor. Eklentiyi yapan Developers (Geliştirici) arkadaşlara teşekkür ederim.
Yukarıda resimlediğim görüntü bu örneği açıklayan bir görseldir.İncelemenizi tavsiye ederim. 
+Adnan Güney Bu eklentide yeni arkadaşlar kullanmanızı tavsiye ederim. Bilgi için inceleyiniz. Ayrıca +Constanța Abălașei-Donosă Happy New Year, Merry Christmas +‫נוסטלגיה‬‎ , +lisa Whit , +Wanyuda Apinyayanyang , +Mike Walker , +Harish Dasari , +TsanWan Yu+tuba mayalidag+Taner Çelik  +ÖZLEM SEZEN YILMAZ , +İbrahim AKKAYA , +Recep Altun vs.........

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.