Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

İletişim Formunda Yorumları Kapatın

Blogger bloglarınızda okuyucularınızla iletişim kurduğunuz forumların altında Yorumlar bölümünü kapatabilirsiniz.Uygulama şekli Dinamic v...

...
Sayfalar İletişim formu yorumlar
Blogger bloglarınızda okuyucularınızla iletişim kurduğunuz forumların altında Yorumlar bölümünü kapatabilirsiniz.Uygulama şekli Dinamic ve Klasik bloglar için aynıdır.Okuyucularınız hem iletişim hemde yorum yapamayacaklarına göre bu alanın düzenleme zamanı gelmiş demektir.Yapılacak işlemler çok basit ayarlardan ibarettir.
Blog yönetim paneline giriş yapın.

Sayfalar sekmesinde İletişim forum düzenleyi seçin
Sağ tarafda bulunan seçenekler tıklayın
Okuyucu yorumları yazan kısım açıldığında 3 seçenek göreceksiniz. 3. seçeneği seçip, tamamlandıya tıklayın.Artık İletişim formunda yorumlar görülmeyecektir.İstediğiniz zaman eski haline aynı işlemlerden getirebilirsiniz.

Yorumlar

2 yorum

  1. Hocam merhaba, nasılsınız? Neden dinamik blogdan vazgeçtiniz acaba? Bir sıkıntı mı oldu? Bilmemiz gereken bir husus var mı? Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Meltem Nesim
      Hanım merhaba, hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Sadece merak ettiğim bir konuda araştırma yapıyorum.Tekrar dönüş yapacağım.Bir sıkıntı yok.Diğer blog'um Dinamik.Sadece düşüncelerimin doğruluğunu teyid etmek istiyorum.Bir hafta böyle devam edecek sonuçları paylaşacağım.Görüşmek üzere.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.