Amazon Prime Video’da 100 tam puan alan 3 dizi belli oldu

 

Amazon Prime Video platformunda yayınlanan ve Rotten Tomatoes'ta 100 tam puan almayı başaran diziler belli oldu. İşte o yapımlar...


Dünyanın en çok izlenen dizi ve sinema platformlarından biri oaln Amazon Prime Video için, Rotten Tomatoes platformunda ‘kusursuz’ payesi biçilen ve 100 tam puan alan yapımlar belli oldu.

Dizi ve sinema eleştirileri konusunda notları sıkı olarak bilinen platformda en çok beğenilen 3 farklı yapımı sizler için derliyoruz. Hem izleyici notlarıyla hem de eleştirmenlerden aldığı geri dönüşlerle ilgi çeken bu yapımları izleyip pişman olmanız oldukça düşük bir olasılık.

Fleabag (2016)



Ödüllü yazar Phoebe Waller-Bridge‘in hem yazarlığını hem de başrolünü üstlendiği Fleabag, kendini hiç beklemediği anda Londra’nın karmaşası içinde bulan bir kadının iç dünyasına bir yolculuk imkanı sunuyor. 30’lu yaşlarına girmiş olmanın yaşattığı stres, iş ve aşk hayatında geçirdiği çalkantılı süreçler derken, izleyicilerin 2 sezon boyunca sıkılmadan takip edebilceği seyirlik bir yapım ortaya çıkıyor.

The Legend of Vox Machina (2022)


Yayınlandığı ilk günden beri kitleleri peşinden sürüklemeyi başaran The Legend of Vox Machina, dünyaca ünlü Critical Role adlı Dungeons & Dragons maceralarının ilk sezonunu konu alıyor.




İlk sezonunun ilk 10 bölümünü, hayranlarından topladığı Kickstarter bağışlarıyla finanse eden dizi, kısa süre içerisinde o kadar popüler oldu ki Amazon Prime Video tarafından üçüncü sezon onayını şimdiden aldı. Bir solukta izleyeceğinizi tahmin ettiğimiz dizinin üçüncü sezonu, 3 Ekim 2024 tarihinde sevenleriyle buluşacak.

Class of ’07




Prime Video’nun Avustralya yapımı yeni dizisi Class of ’07, bu yıl Amazon Prime Video’da yayınlanmış dizilerden biri ve şimdilik sadece 8 bölümden oluşuyor.

Senarist kadrosu, yönetmeni ve oyuncu kadrosunun tamamı kadınlardan oluşan ve yapımcı ekibinde de bir erkeğin bulunduğu dizi, Zoe’nin lise yıllarından en yakın arkadaşı olan, mezuniyetin ardından hemen evlenen ve 10 yıldır görüşmediği Amelia ile geçirdiği maceraları konu alıyor.


Peki sizler Rotten Tomatoes eleştirmenleri tarafından 100 tam puana layık görülen bu yapımlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Listedeki yapımları izleme fırsatınız oldu mu? Yerini hak etmediğini düşündüğünüz yapımları ve yorumlarınızı bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Yorumlar